fb

Se spune că cea mai reușită zi e cea în care ai făcut dimineața o partidă bună de sex

Se spune că cea mai reușită zi e cea în care ai făcut dimineața o partidă bună de sex. Eu însă cred că cea mai frumoasă dimineață și cea mai reușită zi e cea în care te trezești din cauza unui sărut dat cu grijă pe frunte. Când auzi un sincer „te iubesc.” Când săruți buzele omului tău drag. Când pregătiți ambii cafeaua, apoi vă spuneți planurile pentru o zi. Când simți mirosul de prospețime, mirosul lui.

Când te trezești înaintea lui și îl admiri cum doarme, observi că are câteva riduri, peri cărunți, dar totuși e atât de frumos. Când te surprinde plăcut, pregătind micul dejun sau îți dăruiește florile tale preferate. Când îl admiri în toată goliciunea lui, când îi privești sufletul și înțelegi că ai ales corect. Când te trezești, iar tu nu îmbrățșezi o pernă rece, dar pe omul tău iubit. Sex poți face cu oricine. Cu mai puțini te vei trezi în dimineți de vară, femeie fericită și împăcată cu ceea ce ai.

Mulți vor ști cum să-ți înnebuneacă corpul, dar atât de puțini vor ști cum să-ți atingă sufletul. Sexul e o necisitate fizică, dar dacă nu există iubire se sfârșește doar cu el. Nimic mai mult. Așa că fii atentă ce-ți dorești! Caută împlinire nu în dorințe carnale, dar în completări sufletești.

Cu drag, Mary!