fb

Se pare că sex nu va fi

Nu respect bărbații care simulează o iubire doar pentru o partidă bună de sex. Îi înțeleg într-un fel, dar nu îi respect. Din cauza lor multe femei au suferit ani buni și tot din cauza lor alți bărbați vor trebui să repare un început de viață greșit. Unii vor spune că bărbatul așa și trebuie să fie: puternic, gata oricând să satisfacă o femeie, să-i ofere nebunie, s-o pedepsească într-un fel erotic, s-o cucerească frumos. Sunt de acord cu ei. Doar că a confunda un bărbat de genul cu un dependent de sex e la fel cum ai confunda o femeie cu o ființă nevinovată. Unii treabă nu au cu dragostea.

Nu că ar trebui să fie romantici, să ofere flori cu fiecare ocazie, să facă declarații și tot felul de gesturi siropoase. E prea frumos să poți să faci asta și să rămâi bărbat. Unii însă o fac. Pentru sex. Sunt mulți bărbați care și-au însușit maniera inconfundabilă de a cuceri pe-o noapte și a provoca suferință pe-o viață. E bine să ai și aventuri. Să trăiești viața așa cum vrei. Și la fel de bine e ca femeile să se trezească uneori din a visa prinți pe cai albi, în brațele cărora s-ar topi într-o clipă. Însă dincolo de asta, e și responsabilitatea de a fi bărbat și a fi femeie.

Unii, în goana după sex, uită că mai e și implicare. Mai e și-o discuție de suflet cu omul de alături, fie că vei fi cu el sau nu vei fi. Mai e și capacitatea de a anticipa unele lucruri. Nu doar s-o faci și să pleci. Sunt femei pentru care contează nu doar momentul, ci și momentele. Cum, pentru, ce va fi după, cine. Nu că ar trebui să dramatizăm actul dintre doi, mai ales că și ea de cele mai multe ori acceptă la fel de simplu. Dar poate asta și face diferența dintre un bărbat și un afemeiat. Dintre o femeie și-o puștoaică trecută de 20. Dacă o faci, o faci cu cap. Și cu responsabilitate.

După un timp în care femeile îți apreciază și farmecul și mărimea, se pare că sex nu va fi. Va fi o goană veșnică după dragoste, după o adevărată dragoste. Vei căuta femeia pentru care nu va conta doar farmecul, ci și sufletul. Care își va face griji de ce întârzii de la serviciu. Care îți va fi alături la bine și la greu. Și pentru care ai face orice, dar orice. Atunci, se pare că sex nu va fi, va fi dragoste.

Foto: ela-e-ele.com