“Se caută un bărbat pentru rolul de cel mai important om din viața mea. Trăsături: frumos la suflet, corect, bun, devotat. Și să mă iubească”

Uneori fără să vrei îți imaginezi cum ar fi omul de lângă tine. Ar fi înalt, cu un zâmbet larg și cu brațe gata să te îmbrățișeze. Ar fi blond, pus pe glume și întotdeauna cu o soluție la el. Sau ar fi cu ochi verzi, suflet deschis și un caracter care să-ți inspire încredere. Uneori exact în același timp îți imaginezi cum ai fi tu alături de el. Ai fi fericită și gata să-l faci și pe el fericit. Ai râde mult și te-ai lăsa dusă de val. Ai fi gata pentru planuri serioase. Uneori îți dai seama că ceea ce-ți dorești nu ai alături și atunci începi să cauți. Să trăiești relații și să compari. Să te întrebi dacă ceva nu e bine cu tine. Uneori vrei să strigi: “vino și mă iubește, că eu sunt”. Ca un anunț dat la repezeală într-un ziar. Pentru că tot ce îți dorești atunci e înmbrățișarea lui iar tu nu ai decât niște visuri.

Femeia care știe cât valorează nu va aștepta să-i cadă primul bărbat în plasă. Ea singură va căuta dintre sutele de bărbați omul ei. Așa cum și l-a imaginat odată. Cald și bun. Corect și iubitor. Pentru că și ea e la fel și pentru că altfel nu poate fi lângă cineva. Da, ea va fi visătoare, în schimb nu va accepta pe oricine în viața ei. Ea va aștepta mai mult decât altele, dar într-o zi va merita orice minut. Ea va căuta un bărbat cu care să împartă o lume întreagă, nu doar un pat. Și până la urmă ea va găsi.

Așteptarea e grea, mai ales când ești gata să oferi tot ce ai mai bun pentru omul iubit. Încerci o relație, alta, te dezamăgești și apoi încetezi să mai construiești speranțe deșarte. Aștepți. Îți vezi de viața ta, crești, vezi lumea întreagă. Și speri că într-o zi ți se va răspunde la fel. Nu înțelegi cum unii bărbați se leagă de fete de ocazie, cum alții se lasă cuceriți de-un picior mai dezgolit. Tu nu ești așa. Și vrei ca și el să nu fie așa. Vrei atitudine. Vrei încredere. Pentru că asta ești gata să oferi. Unii nu te vor înțelege. Alții te vor dori și atât. Tu vei trece pe lângă ei câutând. Uneori vei striga în gând: “vino și mă iubește, că eu sunt”. Fie și ca un anunț dat la repezeală într-un ziar.

“Se caută un bărbat pentru rolul de cel mai important om din viața mea. Trăsături: frumos la suflet, corect, bun, devotat. Și să mă iubească”. – citat cu autor anonim

Foto: rominacolli.com