Scuză-mă, dar prefer să fiu o lămâie acră decât un măr dulce mușcat de oricine

Sunt femeie. Sunt frumoasă. Sunt dorită, visată, admirată, căutată. Nu mă privi ca pe un obiect. Îți voi accepta invitația la film, la o cafea sau la o plimbare în oraș. Te voi lăsa să mă dezbraci – doar cu privirea. Știu că am pielea fină, buzele fierbinți, un corp frumos. Mai știu că am un păr lung și bogat, care inspiră feminitate. Mulțumesc că vezi toate aceste lucruri și mi le spui. Dar, oricum, în pat nu mă vei avea. Nu insista. Nu te complica cu vorbe dulci și nu te forța să fii cel care nu ești.

Nu sunt genul de femeie care să se trezească în așternuturi străine, rece și goală pe interior. Am sufletul prea bogat și în inimă este prea multă iubire ca să mă pierd într-o aventură.  De ce tu dorești să fii iubit, iar pe mine să mă distrugi în mii de bucăți, doar că să-ți îndeplinești pofta de mascul. Nu-ți bate joc de suflete ce mai pot iubi. Cu părere de rău sunt o egoistă incurabilă. Îmi iubesc corpul la nebunie, nu-i voi permite oricui să-l atingă și să-l sărute.

Mulți oameni vor să obțină în viață totul, fără ca să depună efort. Tu ești ca ei. Doar că eu sunt femeie. Femeia care se respectă, care este demnă, are onoare, valori și calități. Așa că te rog, te-ntorci frumos în direcție inversă și mergi de-ți caută o femeie ușoară. Eu voi căuta omul pe care să-l iubesc și care să mă iubească. Scuză-mă, dar prefer să fiu o lămâie acră decât un măr dulce mușcat de oricine.