Scrisoarea unui adolescent pentru părinții săi: „Există lucruri mai importante decât notele de la școală”

Era ultima zi a anului școlar. Venind acasă, tatăl a observat că în camera fiului său era ordine, până și patul era făcut. Totul arăta de parcă fiul și-ar fi strâns lucrurile și ar fi plecat.

Bănuielile tatălui s-au confirmat când acesta a observat o scrisoare pe masă. Pe ea era scris ,,pentru tata’’. Emoționat, tatăl a deschis plicul și a citit următoarele cuvinte:

Dragă tată,

Sunt nevoit să-ți spun că am plecat de acasă împreună cu noua mea iubită. Îți scriu, deoarece eram sigur că tu împreună cu mama îmi veți face un scandal. O iubesc foarte mult. Dar știam că voi nu veți accepta relația noastră din cauza caracterului ei excentric, plus că are tatuaje, poartă piercing și haine ciudate și e mai mare decât mine. Dar mai e ceva, pe lângă sentimentele noastre. Ea e însărcinată.

Se numește Sara. Ea e convinsă că vom fi fericiți împreună, deoarece are o rulotă în pădure și suficiente lemne cât să ne ajungă pentru toată iarna. Ne dorim mulți copii. Sara m-a convins că marijuana nu e atât de rea. Planificăm chiar să plantăm marijuana, pentru a o putea vinde, ca să avem bani pentru a cumpăra cocaină, care e inofensivă în doze mici. Între timp ne vom ruga să fie găsit un tratament eficient pentru SIDA. Trebuie să o tratăm pe Sara, ea merită asta.

Nu îți face griji tată, am 15 ani, pot să-mi port de grijă. O să venim în ospeție, să faceți cunoștință cu nepoții voștri.

P.S. Totul e bine, tată. Am inventat totul. Vroiam doar să-ți amintesc că în viață se pot întâmpla lucruri mai grave decât o notă de doi în agendă (o poți găsi pe masa din bucătărie). Sunt la Jason. Sună-mă, când mă pot întoarce acasă. Vă iubesc!

Articol tradus de pe: ADME