fb

Scrisoarea emoționantă a lui Paul McCartney: „Am avut onoarea să o iubesc şi să fiu iubit de ea!”

O scrisoare cu un mesaj sensibil şi extrem de pătrunzător, scrisă de către Paul McCartney după decesul soţiei sale – Linda.

,,Pentru întreaga familie, această zi s-a întipărit în inimile noastre, prin prisma unor amintiri de un tragism colosal. Linda a fost şi va rămâne pentru totdeauna – iubirea vieţii mele! Ultimii 2 ani din viața ei i-am petrecut luptându-ne din răsputeri cu boala şi cu durerea.

Ea nu ne vorbea niciodată despre enorma suferinţă, fizică şi psihologică, prin care trecea. Cu toţii speram, până la urmă, că va rezista bolii şi vom reveni la fericirea vieţii familiale. Dar nu s-a întâmplat. Nici nu putea fi altfel…

Copii noştri minunaţi – Hizer, Mary, Stella şi James au demonstrat o capacitate de rezistenţă incomparabilă în tot acest răstimp. Iar acum, odată ce am putut depăşi şi accepta realitatea, îi privesc ca fiind reflecţia a tot ceea ce era mai frumos în Linda.

Curajul pe care îl manifesta pentru lucrurile în care credea cu adevărat – era incredibil! Ea pleda pentru vegetarianism, ocrotirea animalelor şi multe alte scopuri nobile de acest gen, care mă făceau să o admir, ori de câte ori o priveam.

Era de-a dreptul, cea mai sensibilă, cea mai sufletistă şi blândă femeie, pe care am cunoscut-o vreodată.

Am avut onoarea să o iubesc şi să fiu iubit de ea, timp de 30 de ani fericiţi! În tot acest timp, nu am petrecut decât o singură noapte aparte (din anumite considerente obligatorii), iar toate celelalte sute de nopţi şi zile împreună, au fost trăite cu dedicaţie şi iubire reciprocă. Când oamenii ne întrebau cum se explică această legătură, aproape unitară dintre noi, le răspundeam întrebându-i: ,,Dar care-i sensul despărţirii?”.

Linda a fost mamă minunată. Întotdeauna ne-am dorit ca copii noştri să crească nişte oameni sufletişti şi mărinimoşi, şi, cu mare drag pot spune că, aşa şi s-a întâmplat.

Familia noastră a fost întotdeauna extrem de unită, iar moartea sa a provocat o mare, incomparabilă durere, care nu-şi va şterge urma, în întregime, niciodată!

Cea mai frumoasă manifestare a respectului din partea copiilor faţă de ea, este vegetarianismul pe care îl practică şi-l promovează activ, continuând lucrul în care credea, din tot sufletul, mama lor.

Când i se scurgeau ultimile clipe din viață, eu şi copiii îi eram alături. Cu toţii am reuşit să-i spunem cât de mult o iubim şi cât de multe lucruri semnificative a reuşit să facă în viaţă.

A fost o femeie de-a dreptul extraordinară şi, iubirea ei, va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna.

Advertisement

Te iubesc, Linda.

Paul.”

Source :

liwli