„Cu cât mai multă susținere și grijă primește ea, cu atât mai fericit vei fi și tu.” Scrisoare către toți bărbații secolului 21!

Știu că nu-ți plac discuțiile lungi și fără rost, de asta voi trece direct la subiect. Ești bărbat. Îți plac femeile. Într-o zi întâlnești pe cea alături de care vrei să fii o viață. Și totuși, după ceva timp o dai în bară. Ceva nu merge bine, ea îți reproșează că ești indiferent și rece. Atunci trebuie să îți aduci aminte de câteva lucruri:

1. Un bărbat trebuie să aibă grijă de o femeie.

Se întâmplă să cucerești o femeie și apoi să lași lucrurile să se întâmple. Și ele se întâmplă greșit. Ea pleacă, tu ești nefericit, o vrei înapoi. Atunci te întrebi: de ce mai ești alături de femeia de care nu vrei să ai grijă? Nu o faci fericită și pe lângă asta nu pasezi șansa altuia. Fiind indiferent, o provoci să dezvolte în ea abilități masculine, astfel blocând manifestarea feminității, ceea ce duce la blocaj în relație. Cu cât mai multă susținere și grijă primește femeia, cu atât mai fericit vei fi și tu. E tipul de relație win-win.

2. Mulțumește femeii de lângă tine. 

Nu o să-ți zic eu cât de pozitiv ne influențează recunoștința feminină. Asta e atât de reciproc. Ea te susține? Fii recunoscător pentru asta. Îți oferă mângâiere? Mulțumește-i pentru asta. Sper că cel puțin îi spui că relația intimă cu ea e cea mai bună din lume. De ce? Astfel o provoci să repete asta din nou și din nou.

3. Oferă-i motive să se mândrească cu tine. 

Stând pe canapea, cu telecomanda într-o mână și cu sticla de bere în cealaltă – nu e un motiv. Un bărbat crește în ochii femeii atunci când demonstrează, când oferă un rezultat. Asta o face pe ea să fie mândră că te are alături.

4. Ajut-o să fie slabă. 

Deschizând ușa mașinii, oferindu-te să duci tu pachetele grele, întâmpinând-o noaptea târziu – nu faci decât să obții și mai multă apreciere din partea ei. Ea e sigură că se poate baza oricând pe tine.

5. Adaugă fericire pe fața ei și în relația în care ești.

Dacă refuzi, de ce mai ești alături de ea?

Țineți minte: fericirea unei femei + succesul unui bărbat = dragoste și armonie. Ajutați-vă și susțineți-vă reciproc, mereu.