Schimbul de energie între un bărbat și o femeie sau cum să-ți alegi corect partenerul

Dacă oamenii se plac unul pe altul, atunci între ei se petrece un schimb intens de energie. Ambele părți experimentează plăcerea de a comunica. În timpul comunicării dintre cele două persoane se formează canale, prin care energia se duce spre ambele părți. Aceasta poate lua orice formă și poate avea orice culoare. ( Pot fi văzute cu capacitatea de percepție extrasenzorială).

Canalele energetice conectează aura partenerilor prin chakrele corespunzătoare, în funcție de tipul de comunicare.

Cu cât partenerii sunt mai implicați, cu atât se formează canale mai solide și active, iar în timpul formării relațiilor de încredere strânse, toate chakrele sunt conectate treptat prin canale. În acest fel apar relațiile puternice, care nu le împiedică nici timpul, nici distanța.

De exemplu: o mamă își simte întotdeauna copilul, oriunde s-ar afla și indiferent cât timp a trecut de la ultima lor întâlnire. Sau se întâmplă că, întâlnind o veche cunoștință după mulți ani, te simți de parcă v-ați întâlnit ieri. Aceste canale pot trăi mulți ani, trec de la întruchipare la întruchipare, adică canalele se conectează și cu sufletele, nu numai cu corpurile.

Relațiile sănătoase formează canale curate, luminoase, în care există sinceritate, intimitate, încredere și spațiu pentru libertatea personală. Are loc un schimb curat de energie.

Dacă relațiile sunt nesănătoase, când un partener depinde de celălalt, atunci canalele sunt plictisitoare, stagnante, grele. Astfel de relații sunt lipsite de libertate, sunt pline de iritare și amărăciune. Când relațiile mor treptat, canalele devin extrem de subțiri. Energia nu se mai deplasează prin aceste canale. Oamenii devin niște străini, nu mai comunică unul cu altul. Când un partener rupe o relație, canalele de comunicare se închid și se rup. Iar celălalt partener este încă atașat de el și încearcă în orice fel să treacă prin apărarea energiei pentru a restabili relațiile.

Atunci când are loc o rupere violentă a canalelor, separarea este foarte dureroasă, iar recuperarea durează extrem de mult timp, uneori chiar ani de zile. Depinde mult de persoană și de cât de gata este ea să se elibereze. Majoritatea canalelor construite în comunicarea de zi cu zi dispar fără urmă. În caz că relațiile sunt mai strânse, canalele rămân foarte mult timp.

Pentru persoanele care locuiesc aproape mai mulți ani la rând, câmpurile de energie se adaptează reciproc și lucrează împreună în același ritm. Relațiile intime necesită sincronizare. S-a observat că persoanele care locuiesc împreună de mult timp devin asemănători unul cu celălalt chiar și la exterior. Dacă aura celor doi este foarte diferită, atunci le este mai dificil să comunice. Când energia dintre ei este străină, apare o reacție de repulsie și frică.

Atunci când o persoană nu dorește să comunice cu cineva, atunci își închide câmpul energetic și celălalt are impresia că nu este auzit, că vorbește în zadar. Fiecare are dreptul să intre sau nu în interacțiune nergetică cu lumea din jurul său. Dar este practic imposibil să refuzi complet aceste contacte. Oamenii sunt obișnuiți să împartă lumea în ”bine” și ”rău”, iubind binele și luptând cu răul.

Trebuie să respectăm dreptul la individualitate și la propria răspundere. Fiecare din noi capătă propria experiență. Suntem liberi să greșim și liberi să ne corectăm.

Sursa :