Într-o zi vei întâlni omul care îți va schimba viața în bine

Într-o zi îl vei întâlni pe cel care-ți va schimba totul în viață. Îți va schimba viziunile, stima de sine și perspectiva asupra vieții.

Acest om poate fi un străin aflat pe drumul spre destinație. Cel cu care te întâlnești în autobuz sau care stă la coadă într-un supermarket. Ai putea să-l întâlnești într-o altă țară sau într-un alt oraș. Nu contează cum și unde, important este să se întâmple.

Ați putea face schimb de cuvinte, iar apoi să te gândești la întrebările legate de viață și moarte. Ați putea schimba o privire, un cuvânt sau o atingere care-ți vor pătrunde în inimă.

Ai putea să nu-l mai vezi și să nu porți nici un fel de conversație. Ai putea avea posibilitatea de a păstra amintirea și imaginea sa care ți-a pătruns în fiecare celulă a corpului și a sufletului.

Dar, după aceasta te vei schimba pentru totdeauna.

Ați putea fi oameni care împărtășesc aceleași valori și care sunt predestinați să fie împreună. Sau, soarta v-ar putea face prieteni. Dar, de îndată ce-ți va zâmbi, totul va reveni la locul său.

Felul în care va vorbi cu tine, îți va spune cât de mult i-ai simțit lipsa. Felul în care îți va zâmbi, te va face să privești lumea dintr-un alt unghi.

Iar acest om, absolut străin, te va încuraja să devii mai bun. Te va trezi dintr-o dată după mulți ani de somn și îți va arăta frumusețea pe care o porți în interior. Te va învăța să înțelegi cât valorezi și ce îți dorești de la această lume.

Într-o zi îl vei întâlni pe cel care-ți va schimba viața, care îți va face din nou cunoștință cu tine însuți. Iar când se va întâmpla, asigură-te să nu pierzi acest sentiment niciodată.

Sursa :