Schimbă-ți viața prin schimbarea stării de spirit

Cum îmi pot schimba mentalitatea?

Mulți ne împiedică creșterea și ne opresc din a obține ce vrem impunându-ne o gândire fixă. Trăim cu vocea din capul nostru care ne spune că putem face ceva ce este imposibil sau că nu avem abilitățile necesare pentru a face ceva. Nu este un tip de gândire sănătos, pentru că ne ține blocați. Cu toții ne dorim lucruri, dar pentru a le obține trebuie să credem în capacitățile noastre de a realiza etapele care duc spre obținerea lor. Trebuie să îți schimbi gândirea de la „nu pot” la „bineînțeles că pot”. Ceea ce credem, putem avea cu siguranță. „Fie că îți spui că poți sau că nu poți, ai dreptate.”

Găsește lecții în greșelile și eșecurile tale

Este foarte important să înveți să îți transformi eșecurile în succes. Mulți oameni eșuează în fața unui lucru și decid că acesta este punctul final. Oamenii care primesc ceea ce își doresc privesc eșecurile ca pe o lecție și încearcă să vadă ce pot învăța din ele. Unele dintre persoanele care au trăit cele mai mari succese din toate timpurile au avut de-asemenea și cele mai epice erori. Inspiră-te și vei arăta că poți obține ceea ce îți dorești, indiferent de ce spune unul sau ce crede altul. Nu contează de câte ori te vei împiedica, ci contează cum și de câte ori te vei ridica.

Fii conștient de convingerile care te limitează

Dacă oamenii s-ar uita cu adevărat la valori și sistemele de credință și le-ar compara cu lucrurile care îi rețin, cu siguranță ar face ajustările de rigoare. Este greu să accepți că ideile tale, cu care ai fost obișnuit și care te stopează de la realizarea scopurilor, sunt greșite. Dacă le vei schimba, vei avea parte de lucruri mari. Dacă cineva crede că trebuie doar să ajungă la un anumit nivel pentru ca ceilalți să îl privească cu respect, va rămâne mereu la acea etapă. Dacă îi respectă pe cei care au avut grijă și s-au sacrificat pentru ei, atunci sunt capabili să meargă mult mai departe. Vezi diferența între aceste două sisteme? Vezi de ce te limitează?

Păstrează-ți obiectivele la vedere

Fă-ți un panou unde vei afișa toate scopurile și visele pentru a le vedea în fiecare zi. Fii creativ, deosebit și scrie clar ce-ți dorești. Există o energie în a pune aceste lucruri la vedere. Faptul că trebuie să le vezi de fiecare dată poate fi foarte motivant și îți poate oferi acea lovitură de care ai nevoie pentru a reuși. Fiecare lucru realizat îți va da gustul succesului. Imaginează-ți cum ai spune: „Am făcut toate aceste lucruri”. Este un instrument simplu, dar puternic pentru a nu te da bătut.

Puterea de zi cu zi

Nu contează ce metodă funcționează cel mai bine pentru tine. Încearcă mai multe până o găsești pe cea potrivită și, odată ce ai dat de ea, folosește-o. Ești capabil să obții lucrurile dorite și ești expert în a-ți atinge obiectivele, trebuie doar să utilizezi instrumentele potrivite pentru a le finaliza. Prin implementarea oricărei tehnici sau oricărui instrument, îți vei schimba cu adevărat mentalitatea și vei obține ceea ce îți dorești.

Articol original pe: everydaypowerblog.com