Gunoiul energetic îți afectează karma și liniștea interioară! Iată cum poți să scapi de el și să-ți schimbi viața

Pentru a putea trăi normal și pentru a se dezvolta, omul are nevoie de o energie curată, nu de gunoiul energetic în care trăiește întreaga societate contemporană.

Omul însă este cel care alege această cale. Deși, uneori, același om tinde să se contopească cu natura, să plece undeva în afara orașului, să mediteze, să asculte cum cântă păsările și să nu știe de nimic altceva. Anume contactul cu natura, cu pământul îi creează o senzație de calmitate, de relaxare spirituală.

Dacă omul nu primește la timp suficientă energie, acesta pierde propriul potențial energetic, condamnându-se la suferință și boli. Mergând spre serviciu dimineața, ajungi obosit deja. Nu înțelegi de ce. E simplu: întreaga ta energie a fost deja „furată” de către toți oamenii cu care te-ai ciocnit în drum spre serviciu.

O privire piezișă, o replică acidă, un gând urât. Acest mediu agresiv îndeamnă oamenii să se consume multe prea repede. Mergi în metrou și un bărbat răcit tușește permanent. Îți este silă deja, nu mai poți să reziști.

Imaginează-ți că te afli pe malul unui lac, nu este nimeni în jur, doar în depărtare cineva coase iarba. Ar putea fi același bărbat răcit din metrou. Acum însă acesta nu te deranjează. Dimpotrivă, crezi că e un om bun la suflet. Lucrurile adiționale denaturează mesajul, reacția ta este influențată de alte energii.

Ne transformăm în zombi, fără să ne dăm seama. Paraziții energetici extrag din noi toată energia, necesară pentru simpla existență. În așa mod devenim isterici, criticăm, ne revoltăm fără motiv.

Sunt oameni care emană energie negativă. De exemplu șeful a certat un angajat. E suficient ca acest angajat să fie alături de tine, că simți o presiune emoțională negativă. Imaginează-ți că alături este încă un angajat, care a fost certat de alt șef. Cel mai ușor îți consumi energia pozitivă în mijlocul maselor sau în cadrul unei companii neplăcute.

De câte ori ai plecat în ospeție fără să vrei și apoi toată seara ai stat supărat? De câte ori ai mers la evenimente aiurea și apoi toată seara priveai încruntat la toți cei prezenți?

Nimic nu este mai rău decât gunoiul energetic. Acesta îți afectează direct karma și liniștea interioară. Atât timp cât nu te vei deconecta de la acest „gunoi”, nu vei puea să gestionezi propria energie. Acest gunoi energetic forțează omul să uite de el, să se lase purtat de evenimente și gânduri negative.

Întreabă-te: toate cuvintele pe care le vorbești sunt ale tale, toate gândurile sunt ale tale, toate evenimentele îți aparțin? Toate dorințele tale sunt sincere? Vrei o mașină luxoasă cu adevărat, sau această dorință a apărut doar pentru că ai văzut această mașină la vecin sau pur și simplu pe stradă?

Gândind altfel, acționând altfel, îți poți schimba viața. În fiecare om există potențialul ca acesta să fie sănătos și de unul singur să-și schimbe energia. Învață să simți valul energetic, să-l controlezi și conștient să elimini din viața ta tot gunoiul legăturilor energetice proaste.