fb

Cum să te împaci cu o femeie: șase modalități simple și cu efect

Indiferent de situația în care vă aflați și  de motivul pentru care v-ați despărțit, tot ce știi este că o dorești înapoi și ești convins că nu mai vrei să o știi departe de tine niciodată. Există situații în viață când acționezi fără să te gândești, și aceste situații ar putea influența relația voastră sau starea de bine a celuilalt. Da, e ușor să spui că dacă te iubește te va ierta, dar gândește-te și tu, dacă o iubești cu adevărat, nu trebuia să o rănești.

Există sute, chiar mii de moduri prin care ai putea-o convinge că ea e femeia pe care o iubești și lângă care vrei să te trezești dimineața. Noi îți prezentăm 6 pași simpli prin care ai putea să îi demonstrezi că îți pare rău și că vrei să îți mai acorde o șansă.

  1. Acceptă și recunoaște-ți greșelile.

Pentru ca să îi demonstrezi că o vrei aproape, trebuie mai întâi să accepți că ai greșit. Dacă ai greșit, recunoaște acest lucru. Vorbește cu ea și fă-o să înțeleagă că îți pare rău.

  1. Scapă de lucrurile care o deranjează și încearcă să nu mai repeți aceleași greșeli prostești.

Odată ce ți-ai recunoscut greșelile, lucrează pentru a scăpa de lucrurile care reprezintă o problemă în relația voastră. Nu mai repeta aceleași prostii. Observă lucrurile care o deranjează și elimină-le din viața ta.

  1. Vorbește cu ea. Ascult-o.

Acum este timpul să îi demonstrezi că ea este tot ce contează. Că este centrul universului tău și că nu îți pasă de nimic altceva. Vorbește cu ea. Află-i bucuriile, tristețile. Fii prezent. Lasă toate lucrurile baltă și ascult-o.

  1. Petrece mai mult timp cu ea.

O femeie are nevoie de atenție și aici nu vorbim de cadouri scumpe sau ieșiri la restaurante sofisticate. Stai lângă ea, pe canapea în timp ce mâncați o înghețată. Ține-o de mână. Strânge-o în brațe. Doar fă-o să te simtă aproape.

  1. Fi-i acolo când are nevoie de tine.

Demonstrează-i că se poate baza pe tine în orice situație. Un sfat sau o mână de ajutor, indiferent de ce îți cere, fi-i acolo când are nevoie de tine.

  1. Răpește-o.

Dacă nu poți da de ea, te evită, nu vrea să vorbească cu tine, răpește-o, la propriu… și aasta a fost o glumă. Dacă serios, încearcă să-i răpești privirea prin gesturile tale, răpește-i sufletul prin ceea ce spui și faci când ești alături de ea și nu numai, răpește-i inima prin dragostea pe care i-o vei demonstra în fiecare zi.

Trebuie să depui tot efortul pentru ca lucrurile să iasă bine. Și atunci relația voastră va fi firească, frumoasă și adevărată.