fb

Sărutul unui bărbat îți va spune totul!

Ați putea avea o legătură intimă incredibilă și uimitoare, dar câte săruturi minunate îți amintești?

Sărutul, spre deosebire de actul intim este un act de iubire, care nu e determinat de calitate. Esența lui este riscul. Este acel moment în care, atunci când am rămas singur cu o fată, m-am simțit vulnerabil și confuz, pentru că sărutul este cel care face ca toate granițele să dispară.

Țin minte primul sărut. Era o fată care locuia în vecinătate. Cu o zi sau două înainte de a împlini 13 ani, mi-a sunat la ușă, pentru a mă felicita. După o tăcere incomodă, m-a invitat la film. Nu știu ce mi-a plăcut la ea sau ce a făcut-o să apară la ușa mea, dar acum mă tot gândeam la momentul în care vom merge la film.

A venit acea zi, ne-am așezat alături, i-am oferit floricele. Ea m-a refuzat și a continuat să privească înainte, spre ecranul gol, fără a întoarce capul spre mine. Stăteam alături, fără să ne privim unul pe altul. Când s-a început filmul, mi-a luat capul în mâini și m-a sărutat.

Nu toți bărbații vorbesc despre sentimentele lor în voce tare. Unele sentimente pot fi exprimate doar prin atingeri.

Acesta a fost primul meu sărut și din acest motiv nu știam ce să fac. Dar îmi plăcea de ea și am lăsat-o să conducă. Nu a fost un sărut atât de minunat – lipsa de experiență și aparatul ei dentar și-au făcut treaba, am simțit în gură gustul sângelui și am fugit la baie.

Primul sărut este de neuitat. Este o teamă de necunoscut și o dorință de a experimenta. Simți legătura cu cealaltă persoană mai puternică decât îți poți imagina.

Există mai multe tipuri de săruturi…

Primul sărut. Expresia cea mai pură de curiozitate și de interes. Începe dintr-o glumă, ca un joc, dar în același timp provoacă frică. Din acest motiv, primul sărut este o încercare de a înțelege unde încep și unde mă sfârșesc eu, și unde începi tu. Odată cu acel mister, vine și un sentiment de liniște și securitate.

Există și sărutul  pasiunii pure. Acel sărut care cere, insistă și nu poate aștepta. Agresiv și tentant. Acel sărut, care îți intensifică la maxim simțurile. Sărutul care îl vedem în filme și care ne lasă sentimentul că ne lipsește ceva în viață dacă nu-l simțim. Pentru că ne dorim asta.

Există sărutul – „Mi-a fost atât de dor de tine”. Mi se pare că este cel mai important dintre toate săruturile pe care un bărbat îl poate oferi unei femei. Este atingerea prin care un bărbat își exprimă cele mai puternice sentimente.

Advertisement

Când un bărbat te sărută, pentru că suferea fără tine, se pierde în această îmbrățișare care te cuprinde în totalitate. Vă puteți pierde unul în celălalt. Rămâne doar o explozie de gânduri, de sentimente: curaj, speranță, încredere și siguranță.

Când un bărbat sărută o femeie, poate fi descris ca coliziune puternică. Două energii opuse care se lovesc. În această explozie, bărbatul este absolut sincer despre sentimentele pe care le are pentru o femeie și îi demonstrează ce loc ocupă în viața lui.

Sursa: psychologies.ru