Șapte lucruri pe care bărbatul tău vrea să le schimbe la tine, deși nu-ți spune despre asta

Doamnelor, fiţi atente, pentru că e important. Uneori, bărbaţilor le vine greu să-şi exprime verbal gândurile, de acest gen, aşa încât femeia să le înțeleagă corect.

Iată ce vrea partenerul tău să schimbe la tine:

1. Nu te mai îngrijora de corpul tău

Figura, sprâncenele, dimensiunea sânilor, celulita, părul, buzele… Lista poate continua mult timp. Încetează să o mai faci! Desigur, trebuie să ai grijă de aspectul tău fizic, să arăţi bine și să faci sport, dar aminteşte-ţi că omul tău nu te iubeşte pentru cifra de pe cântar.

Poate că nu ai același corp ca înainte. Dar nici bărbatul de lângă tine tău nu-l mai are. Aminteşte-ţi că dacă el a decis să se căsătorească cu tine, înseamnă că nu iubește doar coprul tău.

2. Acceptă faptul că el te iubește și te va iubi

Sunteți deja împreună. Îl iubești, nu? Mai mult decât orice? Atunci de ce te îndoiești de puterea iubirii lui pentru tine? Dintre toate femeile din lume, te-a ales pe tine.

Dacă vrei ca relația voastră să continue, fii prezentă în ea. Încetează să te concentrezi pe complexe, imperfecţiuni şi să te tot întrebi cum e posibil ca cineva să iubească pe cineva ca tine. Bineînțeles că e posibil. Tu ești totul pentru el!

3. E suficient să te îndoiești de tine însăţi

Încrederea este atractivă, iar omul tău îşi dorește să te vadă mai încrezută în propriile forţe. E treaba lui să te sprijine, dar dacă te îndoieşti de propria persoană, el simte că nu poate face față sarcinilor sale.

4. Nu te compara cu alte femei

Aceste comparații se sfârșesc cu fraza “Nu sunt suficient de bună”. Omul tău vrea ca acest cerc vicios să se oprească, pentru că știe că ești perfectă.

Nu este nimic în neregulă cu admirarea unei femei frumoase şi inteligente. Găseşte-ţi o astfel de persoană și inspiră-te. Dar nu te umili, în proprii ochi, din cauza ei.

6. Nu-ţi mai fă griji de toate fleacurile care nu conteză

Nu este necesar să faci ceva, în mod constant. Poţi să te așezi și să te bucuri de aroma cafelei sau de florile ce-ţi înfrumuseţează bucătăria. Omul tău vrea să-ți amintești că există lucruri cu adevărat importante.

Ele nu ţin, cu siguranţă, de pragmatism şi de rutina voastră zilnică, ci de ceea ce simţi.

7. Nu-ţi mai cere scuze atunci când plângi

Dacă ai avut o zi grea, ultimul lucru de care ai nevoie este să-i ceri scuze omului tău, pentru că nu eşti în stare să comunici eficient cu el. Se întâmplă. Poți fi uneori tristă.

Desigur, el ar vrea să te vadă fericită, dar va accepta şi tristeţea ta de moment. Veți avea astfel de zile și nu trebuie să vă simțiți vinovați pentru asta.

Omul tău vrea să fii fericită. El vrea să te schimbi în direcţie pozitivă, astfel încât vei deveni şi mai fericită, în cadrul căsniciei.

Sursa :