Șapte lucruri pe care bărbaţii pur şi simplu le adoră la o femeie!

E greu să alegem un lucru specific care trezeşte interesul unui bărbat față de o femeie, întrucât sunt mulţi factori care influenţează acest lucru.

Există însă anumite trăsături pe care bărbaţii le adoră la nivel instinctiv:

1. Simetria fizică

În Egiptul Antic simetria era un simbol al frumuseţei supreme, probabil din cauza asocierii cu un corp sănătos. Chiar şi faţa mai simetrică este mai atragătoare pentru un bărbat. Apropo, simetria poate fi creată şi prin intermediul machiajului.

2. Părul lung şi frumos

În 2003 în cadrul unor cercetări ştiințifice, s-a demonstrate că bărbaţii consideră mai frumoasă o podoabă capilară bogată şi îngrijită. În mod instinctiv, ei sunt atraşi de femeile cu păr lung.

3. Culoarea roşie

Uită de little black dress! Dacă vrei să obţii atenţia unui bărbat, alege culoarea roşie. Conform unui sondaj recent promovat de Rochester University, culoare roşie este una foarte senzuală în viziunea bărbaţilor.

4. Mirosul

Când oamenii vorbesc despre „chimie” cu cineva, adesea se referă la mirosuri. Mirosul nostru se poate modifica în dependenţă de dispoziţie sau diverse procese fiziologice. De exemplu mirosul lacrimilor unei femei resping bărbaţii. Mirosul este un afrodisiac natural.

5. Ochii

Bărbaţi nu pot rămâne indiferenţa la ochii frumoşi. Ei sunt un adevărat magnet pentru privirile unui domn.

6. Tonalitatea vocii

Potrivit revistei Psychology Today, bărbaţilor le plac femeile cu tonalitate înaltă a vocii, pe când femeilor le plac bărbaţii cu tonalitatea vocii joasă.

7. Buzele voluptoase

Buzele rujate cu un roşu potrivit sunt pur şi simplu irezistibile. Conform unor studii, in medie bărbaţii îşi reţin privirea timp de 7 secunde asupra buzelor roşii, mai mult decât asupra buzelor rujate cu altă nuanță.

Sursa :