Șapte indicii care-ți spun că ai succes și ești un om fericit, chiar dacă nu crezi asta

Mulți oameni măsoară succesul după banii din cont sau după cunoscuții influenți. Eu cred că succesul trebuie să fie calculat după nivelul tău de fericire.

– Richard Branson –

Uneori, pur și simplu nu suntem în stare să ne autoapreciem just.

Iată 7 semne care spun că ai obținut mai mult succes decât crezi tu:

1. Continui să îți urmezi visele

Nu te dai bătut, ferm te îndrepți spre atingerea scopurilor. Succesul tău nu depinde neapărat de un rezultat satisfăcător. Cel mai important este să nu te eschivezi și să continui. Atât timp cât ai un vis și îl urmezi, ești un adevărat luptăror.

2. Ești viu și sănătos

Sănătatea este cheia spre succes. Viața noastră e plină de urcușuri și coborâșuri. Dar din momentul în care ai depășit toate obstacolele, ai un motiv să te consideri de succes.

3. Continui să te dezvolți indiferent de circumstanțe

Uneori avem falsa impresie că am atins apogeul. Dar mereu este loc pentru ceva mai bun. Trebuie să mergem înainte.

Și nu contează dacă ai căzut 10 ori sau 100. Esențial e să te ridici de fiecare dată cu noi forțe.

4. Ai pe cineva care te iubește

Nu contează cine e: membru al familiei, prieten sau partener.

Mulți oameni de succes afirmă că ai cu ce te mândri atunci când ești înconjurat de oameni pe care îi iubești și de care ești iubit.

5. Ai învățat să ierți

Când aduni emoțiile negative asta te afectează într-un mod rău pe tine însuți. Puterea de a ierta demonstrează că ai devenit o persoană integră și înțeleaptă.

6. Ai parte de casă și masă

Privește în jur și realizează că din moment ce ai un acoperiș deasupra capului și nu suferi foame ești norocos. În comparație cu asta celelalte componente ale succesului sunt minore.

7. Rămâi tu însuți

Dacă ești capabil să te reprezinți fizic și spiritual atunci ești o persoană avantajată. Dacă reușești să rămâi tu însuți, ești cu câțiva pași mai aproape de succesul grandios.

Sursa :