fb

Șapte indicii că eşti mai atrăgătoare decât crezi

Când eram elevă la liceu, nu mă puteam numi cea mai atrăgătoare fată din şcoală. Eram foarte pistruiată, aveam păr roşcat, obraji mari şi mă îmbrăcam permanent în negru.

Când am devenit mai matură, mi-am schimbat stilul şi am realizat că toate lucrurile pe care le uram în adolescenţă, m-au făcut o femeie frumoasă, în viaţa matură. Totuşi, complexele din tinereţe, încă mă mai fac să sufăr.

Aşa că, am analizat lucrurile şi am înţeles că există anumite indicii, prin care ne dăm seama că suntem mai atrăgătoare decât credem.

Oamenii te privesc îndelungat

Ştiu că ţi se pare că asta se întâmplă, pentru că este ceva în neregulă cu tine. Ţi s-a stricat machiajul sau ţi s-au rupt ştrampii? Nu! Adevărul este că eşti frumoasă şi asta atrage privirile oamenilor.

Femeile îţi fac complimente, foarte rar

Ele cred că este evident că arăţi bine şi că tu realizezi acest lucru, deaceea nu mai e nevoie să o spună şi ele.

Oamenii se miră când le spui despre complexele tale

Adesea, urâm în noi lucrurile care ne fac speciale sau care nu contează, cu adevărat. Iată de ce, oamenilor li se pare straniu să audă despre astfel de lucruri.

Bărbaţii îţi fac complimente stranii

Acest gen de măguliri stranii sunt rezultatul comportamentului unui bărbat nesigur în sine. Exprimările neclare şi mornăielile sub nas sunt indicii directe că bărbatul te admiră, dar îi e frică să o spună.

Bărbaţii te urmăresc cu privirea

Există, cu siguranţă, momente când un băiat drăguţ te urmăreşte cu privirea, toată seara, fiind într-un club sau la o petrecere. Asta înseamnă că i-ai atins inima, scumpo!

Nu eşti singură, aproape niciodată

Mai mereu eşti într-o relaţie sau ai admiratori, cu care petreci timpul. O persoană neatrăgătoare nu are parte de aşa ceva.

Încerci să fii tu însuţi şi asta te face atrăgătoare

Nu te consideri prea frumoasă, deaceea îţi trăieşti calm viaţa, fără a încerca, permanent, să impresionezi oamenii. Dar, anume această modestie atrage oamenii. Şi desigur, frumuseţea ta autentică, cea exterioară şi cea lăuntrică.

Source :

soulpost