Salut (așa începe totul). Nu vreau să te mai văd (așa se termină totul)

Sunt iubiri care nu țin nici până dimineața. Sunt emoții care se termină cu prima plăcere oferită celuilalt și cu prima dorință împlinită. Sunt saluturi care prevestesc suferință și despărțiri care niciodată nu se vor termina cu un „adio”. Sunt oameni care vin și pleacă mai frecvent decât ar recunoaște și niciodată nu vei ști ce se ascunde în inima lor. Sunt începuturi și sunt sfârșituri. Iar la mijloc e viață, e relație, e dragoste. Sau pur și simplu e un teatru fals.

Nu toți oamenii sunt sinceri și corecți. Nu toate iubirile sunt pentru toată viața. Nu toate relațiile cresc și aduc fericire. De la primul „salut” și până la ultimul „adio” vor fi atât de multe exemple care te vor ajuta să înțelegi ce fel de om este alături și ce fel de iubire trăiești. Vei reuși să te cunoști la fel de mult și să-ți dai seama cât poți să te implici și cum ai reacționa dacă omul tău nu ar mai fi.

Prea repede încep relațiile de-o zi și prea repede se termină cele de-o viață. Asta e marea problemă a oamenilor de acum: se grăbesc să înceapă o relație fără a cunoaște omul de alături și se grăbesc să plece de lângă cel care iubește cu adevărat. Totul e în viteză și în disproporție. Ce-ar fi însă dacă între un „salut” și un „adio” ar fi dragoste? Una care să pună preț pe început și să facă orice ca să nu mai vină niciodată sfârșitul. Ce-ar fi?

Foto: jetsetter.ua