Să ştii că va veni ziua când ea nu se va mai gândi la tine…

Va veni timpul când ea va uita că o făceai să râdă. Va lăsa în urmă orice amintire legată de tine. Va începe să râdă din nou, dar nu tu vei fi motivul.

Ea va fi fericită şi nici măcar nu îi va păsa de te gândeşti la ea sau nu.

Ea te va lăsa să pleci şi îşi va crea o groază de spaţiu liber în inimă. Locul pe care l-ai ocupat un timp atât de îndelungat acum va fi pustiu.

Toate visurile ei, visuri din care făceai parte şi tu, vor deveni praf. Ele vor pierde orice valoare. La început cu durere, iar apoi calm şi hotărât, ea va şterge orice urmă lăsată de tine.

La început va spera ca tu să-ți dai seama cât de importantă este. Treptat, asta îşi va pierde sensul.

Ea va înceta să se gândească la tine. Nu te va mai urmări pe reţelele de socializare. Nu va verifica dacă ai sunat-o sau nu. Nu se va mai interesa referitor la viaţa ta personală.

Ea s-a gândit suficient de mult timp la tine, poate chiar prea mult. Erai eroul zilelor şi nopţilor ei, acum însă nu mai are rost.

Nu îi vei lipsi. Imaginează-ţi, cândva erai tot ce ea îşi putea dori, acum însă ea vede mai clar şi gândeşte mai larg. Oamenii se schimbă.

Ea va avea curajul să spulbere toate speranţele false pe care i le creai.

Chiar dacă o va durea lipsa ta o perioadă, va astepta o nouă aventură cu braţele larg deschise.

Ea îţi va ura tot binele în viaţă şi o va face sincer. Ea nu îţi va dori răul, pentru că te-a iubit cu adevărat.

Va deveni mai puternică. Mai puternică decât ieri, mai puternică decât ai văzut-o vreodată. Şi puterea ei va creşte.

După, ea va înceta să îşi mai amintească de tine.

Poate te va întâlni întâmplător, sau îţi va prinde privirea în stradă. Nu îi va mai păsa. Inima ei nu va începe să bată nebun şi nu îi vor apărea fluturi în stomac.

În fine, ea va întâlni pe cineva mai bun. Pe cineva care o va privi cu ochii arzând de iubire. Acel bărbat va şterge cel din urmă gând cu numele tău.

Sursa :