Să ştii că nimeni nu te va iubi aşa cum am făcut-o eu…

Nu regret timpul nostru petrecut împreună. Cu tine am avut cele mai frumoase zile din viaţa mea, dar am fost nevoită să te las să pleci.

A trebuit să accept faptul că nu mă vei însoţi în viitor. Să ştii că aş fi luptat pentru tine. Ţi-aş fi dat întreaga mea inimă, te-aş fi primit în universul meu.

Aş fi aşteptat până ai fi fost tu pregătit, dacă mi-ai fi dat motive să aştept. Dar mi-ai dat de înţeles că nu vrei o viaţă alături de mine, iar eu nu voi implora pentru iubirea şi atenţia ta.

Ţi-am dat multe şanse, acum nu mai am forţe, nu mai pot juca după regulile tale. Nu mai vreau să încerc să înţeleg ce simţi şi ce vrei. Nu pot să rămân obsedată cu gândul la tine.

Am şi eu o viaţă care trebuie trăită. Dar îmi pare rău. Nimeni nu te va mai iubi la fel ca mine. Cu toate astea, sper să îţi găseşti fericirea. După tot ce a fost, te iert pentru că doar aşa voi găsi împăcare.

Într-o zi nu voi mai simţi nimic pentru tine. Asta nu înseamnă că nu te voi iubi deloc, asta mereu o voi face. În inima mea ai un loc aparte.

Doar că într-o dimineaţă voi înţelege că pot vorbi despre tine fără a simţi o durere apăsătoare în piept. Mulţumesc pentru că mi-ai arătat ce NU e iubirea.

Iubirea NU e aşteptarea continuă a unui mesaj sau al unui apel. Ea NU e inegalitate. Ea NU e gelozie motivată. Ea NU e decepţionare şi durere. Adio, mi-ai fost o lecţie de viaţă…

Sursa :