Să nu vă fie frică de femeile puternice

După ce mulți ani la rând au primit statutul de personaj slab și blând, astăzi femeile au reușit să obțină un succes incredibil. Au demonstrat lumii utilitatea și capacitatea lor de a-și apăra interesele. Astăzi femeile ocupă locuri de muncă care odinioară erau considerate a fi doar pentru bărbați. Astăzi femeile demonstrează forță fizică, mentală și emoțională.

Deși venitul mediu al femeilor recent a crescut, ele încă continuă să fie plătite mai puțin decât bărbații. Cercetările din 2015 efectuate de Psychology Today au constatat că raportul dintre femei și bărbați este de 0,8 la 1. A început cu 0,6 la 1 în anii 1970. Poate fi considerată aceasta o tendință pozitivă? Nu știm, dar după simple calcule matematice, putem spune că nivelul salariilor a bărbaților și femeilor va fi egal abia în 2059.

Programați pentru a asigura familia cu cele necesare, dar și pentru a proteja femeile slabe, este greu pentru bărbați să accepte ideea că o femeie în ziua de azi este puternică, motivată, este una de succes în societatea modernă.

Astfel de femei sunt extrem de oneste.

Nu se tem să-și exprime părerea chiar și în cele mai dificile situații. Ele nu pierd vremea cu vorbăria multă, de aceea uneori ajung să dea impresia unor persoane grosolane și aspre.

Ele sunt femeile care știu ce vor de la viață și nu se tem să lucreze foarte mult pentru a realiza ceea ce vor. Ele sunt femeile care privesc viața nu de pe scaunul pasagerului, ci de pe cel al șoferului. Ele își fac propriul drum. Ceea ce îi sperie cel mai mult pe bărbați este că femeile le cunosc fricile.

Ele sunt foarte atente și pot citi în ochii lor tot ceea ce îi sperie și-i înfricoșează, toate temerile și îndoielile. Dacă ești una dintre femeile puternice, ambițioase, îndrăznețe, neînfricate, continuă tot așa. Continuă să crești și să evoluezi.

Continuă să faci față tuturor provocărilor vieții și învață să devii cea mai bună versiune a ta. Urmează până la urmă calea pe care ai ales-o și niciodată nu uita care este adevărata ta valoare!