Să nu te miri atunci când va pleca… tu i-ai arătat ce e singurătatea

Să nu te miri când îți va spune că singurătatea e cel mai profund sentiment pe care l-a trăit alături de tine. Să nu te miri atunci când nu vei mai fi primul om la ajutorul căruia ea va apela.

Tu ai deprins-o cu faptul că niciodată nu ești prezent atunci când ea are nevoie de tine.

Să nu te miri atunci când ea va petrece mai mult timp cu prietenii decât cu tine. Tu i-ai arătat că niciodată nu ești aproape. Tu nu asculți ce îți povestește. Uiți ce ți-a zis. Nu o întrebi cum se simte.

Tu i-ai dat de înțeles că niciodată nu vei avea grijă de ea precum au prietenii ei.

Să nu te miri atunci când ea își va face planuri fără tine. Tu i-ai arătat prea des ce înseamnă indiferență.

Tu ai învățat-o să-și planifice viitorul în lipsa ta.

Tu ai învățat-o ce înseamnă singurătatea…

Să nu te miri atunci când ea va trece ușor peste despărțirea voastră. Tu i-ai arătat că nu meriți să fii reținut. Tu ai făcut-o să se simtă inutilă. Ea niciodată nu a simțit că ți-e dor. Ea niciodată nu a simțit că contează.

Să nu te miri atunci când vei fi ignorat. Tu ai făcut asta ani în șir. Ea mereu era gata pentru un compromis, iar tu nu. Ea mereu depunea dublu efort în relație. Efortul depus de tine era superficial și lipsit de autenticitate.

Să nu te miri atunci când ea se va distanța. Treptat, își va aminti cum era înainte să te cunoască pe tine. Ea va înțelege ce merită. Pas cu pas, ea va deschide ochii și va realiza toate lucrurile pe care nu le merită. Și atunci va înțelege că există altcineva care o va face fericită.

Să nu te miri atunci când ea nu va mai fi gingașă și grijulie cu tine. Să nu te miri când cuvintele ei dulci vor deveni aspre și reci.

Să nu te miri atunci când ea va pleca, tu niciodată nu i-ai dat motiv să rămână.

Sursa :