Să lăsăm femeile frumoase bărbaților fără imaginație. Să lăsăm bărbații puternici femeilor fără suflet

Trebuie să știi cum să iubești. Trebuie să poți să oferi. Să îmbrățișezi ca pentru ultima dată. Să te dedici unei relații nu de-o zi și nu de-o vară. Să prețuiești mult omul de lângă. Trebuie să vrei să fii mai bun, mai puternic, mai fericit. Trebuie să trăiești simplu alături de cineva. Să transformi acest trebuie într-un confort împărțit la doi. Să fii tu. Mulți însă nu știu ce să facă cu femeia de lângă, frumoasă fiind. Multe nu știu cum să prețuiască un bărbat puternic. Nu se regăsesc în dorința de a fi pe măsura femeii sau bărbatului care fie că e frumoasă, fie că e puternic, vrea pe cineva la fel. De multe ori, nu frumos la chip, ci la suflet și nu puternic din fire, ci puternic alături.

Sunt femei care-și doresc un bărbat deosebit lângă ele. Un bun susținător, un prieten, un amant de excepție și-un potențial soț cu viitor frumos. Și toate astea fără a fi ele cel puțin în stare să ofere ceva. Aceeași susținere, aceeași prietenie, același suflet deschis. Sunt femei care vor și atât. Și sunt bărbați care îndrăznesc să-și dorească o femeie frumoasă, de încredere. O femeie nu de bani gata și nici predispusă să te lase după trei nopți nebune. Sunt bărbați care își doresc să aibă, au, dar atât. Nu caută să susțină un suflet de om care îi iubește. Nu răspund la fel. Sunt indiferenți, reci și nepăsători la dragostea lor. Sunt femei și sunt bărbați care, pe lângă că-și doresc un om potrivit, trebuie să-l și merite.

Ceea ce ai alături, te reprezintă. Uneori însă, ai mai mult decât meriți, mai mult decât poți, decât ești. Atunci trebuie să fii mai bun, să lupți frumos, să cucerești. Nu să crezi că cine e lângă tine, e pentru totdeauna. În dragoste, fercirea și implicarea se unesc în jurul încrederii. Nu este corect să te aștepți ca, fără să te implici, cineva să te iubească și să te accepte, fiind nefericit. Și invers, dacă femeia de alături este fericită, înseamnă că ești un bărbat bun, înseamnă că nu are rost să o lași pentru altul care nici nu va ști să-i citească sufletul. Este greu să faci pe cineva cu adevărat fericit.

Dacă ca bărbat sau ca femeie îți reușește, înseamnă că ești peste bărbații fără înspirație și peste femeile fără suflet. Înseamnă că ai dat peste cineva pentru care se merită să fii mai bun decât ieri, pentru care ai face orice, știind că acest lucru va fi reciproc.  Fiecare trebuie să înțeleagă că până și în dragoste există responsabilitate și până și în dragoste funcționează legea bumerangului. Ceea ce ești, ai. Ceea ce oferi, primești. Ceea ce iubești, trăiești. Atunci fii mai aproape. Fii mai devotat. Fii mai bun.

Să lăsăm femeile frumoase bărbaților fără imaginație? Să lăsăm bărbații puternici femeilor fără suflet?