Să înțeleagă că nu mai sunt necesari – o prăbușire lentă pentru bărbați

El nu știe că totul i-a devenit indiferent de la faptul că a încetat să se mai simtă necesar. Nu înțelege că doar găsind o persoană care va avea nevoie de el, va putea obține un stimulent pentru a trăi…

În cea mai mare parte, bărbații sunt dornici să împartă dragostea lor cu cineva. Ei înșiși duc foame de sentimente de iubire. Principala problemă a unui bărbat este că nici măcar el nu știe ce-i lipsește.

Nu de puține ori i-a fost dat să-și vadă tatăl fericit. Dragostea pe care o dădea îi aducea fericire mamei sale. Drept urmare, bărbatul nu știe că dragostea pe care o oferi unei persoane poate deveni principala sursă de fericire și satisfacție pentru un bărbat.

Când o relație cu o femeie se prăbușește, bărbatul devine deprimat. Se închide în sine ca într-o peșteră. El începe să devină indiferent față de orice, în afară de propria sa persoană. Nici măcar nu știe principalul motiv al acestei depresii.

În astfel de momente, bărbatul nu dorește să stabilească nici un fel de relație. S-a baricadat în adăpostul pe care și l-a construit și ieșirea lui de acolo este practic fără speranță.

Adoptă un singur scenariu – resemnarea

Atunci când un bărbat nu simte că prezența sa în viața cuiva este foarte necesară, pentru el devine dificil să-și mențină interesul pentru viață, cât și pentru relațiile cu o femeie. Ce fel de motivație ar putea avea atunci când nimeni nu are nevoie de el?

El începe să-și pună întrebări: „De ce mai are nevoie de toate lucrurile din jurul său dacă cel mai important lucru nu se întâmplă?” Nu înțelege că, doar găsind o persoană care va avea nevoie de el, va putea scăpa de depresie. Va putea obține un stimul în viață.

Pentru a putea începe să acționeze din nou, bărbatul trebuie să simtă că este apreciat. Că este crezut și acceptat pentru cine este el cu adevărat, cu toate argumentele pro și contra. Să simtă că nimeni nu are nevoie de el este cea mai lentă moarte pentru un bărbat.