Să găsești o femeie care nu rănește, nu înșală, iubește sincer și e de încredere se poate. Mai greu e să găsești pe bărbatul care să o merite

Femeia dacă iubește cu adevărat e cea mai sinceră. Femeia dacă iubește cu adevărat nu înșală niciodată. Femeia dacă iubește cu adevărat nu va răni și nu va transforma o relație într-un coșmar pentru el. Dragostea schimbă oamenii și mai ales dragostea venită din inconștiență, când nu-ți dai seama de ce anume iubești, dar știi că fără celălalt nu poți fi tu. E dincolo de starea dependentă pe care o trăiesc unii. E dincolo de obligații și planuri făcute în doi. E felul unor femei de a se regăsi în lumea bărbatului ei.

Și nu toate femeile sunt așa. Doar cele care au trăit și au înțeles ce contează cu adevărat, doar cele care au reușit să treacă dincolo de interesele și plăcerile unei relații, doar acele femei și-au învins dorințele proprii și au preferat dorințele trăite în doi. La început au analizat, au comparat, s-au lăsat cucerite, apoi s-au îndrăgosit de felul lui de a fi, apoi și-au promis să nu-l trădeze niciodată și să nu plece. Să găsești așa femeie este greu, dar totuși e posibil, pentru că sunt suficiente doamne sau fete care sunt gata să lase de la ele, să se implice, să sufere chiar de dragul unei mari iubiri. În schimb, greu e să găsești bărbatul care să le merite.

Pentru că bărbații văd dragostea ca pe un fapt posibil și nu sunt de acord să aștepte chiar și o viață pentru a-și găsi jumătatea. Bărbații sunt vânători, gata să prindă prima ,,pradă” mai ușoară. Uneori se întâmplă să dea de la început de femeia potrivită. Alteori, până să apară ea, se joacă cu inimile altor femei, unele de ocazie, altele cu interese. Și când ea vine el deja e vrăjit de frumusețea aparentă a alteia, sau la rândul lui cucerește. Mai greu e să găsești un bărbat care să merite sufletul unei femei, pentru că atât de puțini îl pot înțelege.

Să găsești o femeie care nu rănește, nu înșală, iubește sincer și e de încredere se poate. Mai greu e să găsești pe bărbatul care să o merite. – citat cu autor anonim.

Foto: donne.co