Să fii fidel – e ceva mai mult decât să nu îți înșeli omul iubit

Fidelitatea nu este doar cerititudinea că nu te vei uita la altcineva. Fidelitatea nu înseamnă doar să dormi în același pat cu partenerul. Este mai mult de atât.

Ea se manifestă prin renunțarea la aplicațiile de datind din telefon, pentru că nu mai ai nevoie de nimeni altcineva decât de partenerul tău.

Fidelitatea înseamnă ștergerea tuturor numerelor de telefon ale foștilor, pentru că ei nu mai contează, au rămas în trecut.

Fidelitatea este atunci când porți întotdeauna verigheta. Atunci când nu postezi pe rețelele de socializare mesaje care ar putea fi percepute drept flirt. Fidelitatea înseamnă să fii acolo, alături, pentru că ai găsit omul cu care vrei să îți petreci tot restul vieții.

Fidelitatea șterge orice urmă de îndoială și lasă loc iubirii să crească între doi oameni.

A fi fidel înseamnă să fii sincer față de omul iubit. Înseamnă să spui adevărul, întrucât știi că minciuna doare. Înseamnă să aduci armonie și pasiune în relație.

Fidelitatea te provoacă să depui mai mult efort pentru a-ți face partenerul fericit. Este un gest firesc care vine din dragoste.

Fidelitatea înseamnă și respectul față de spațiul personal al omului drag. Înțelegi care sunt lucrurile care vă apropie, dar și ce e reprezentativ pentru fiecare în parte.

Fidelitatea este decizia conștientă de a lupta alături de partener pentru fericirea comună. Nimic nu trebuie să vă facă să renunțați, de dragul acestui scop comun.

Sursa :