fb

Să fii fidel – e ceva mai mult decât să nu îți înșeli omul iubit!

Fidelitatea nu constă doar în regula de a ”nu-ți înșela partenerul”.

Fidelitatea nu este doar siguranța că nu te vei uita la alte persoane în afară de persoana iubită. Că toate detaliile despre viața voastră personală nu vor fi răspândite. Fidelitatea nu înseamnă doar a dormi în același pat cu iubitul. Nu constă în apropierea trupească și sufletească doar cu o singură persoană. Fidelitatea este mai mult de atât.

Cât de banal ar suna, dar loialitatea se manifestă prin renunțarea la aplicațiile de datind din telefon, pentru că nu mai ai nevoie de nimeni altcineva decât de partenerul tău.

Loialitatea se manifestă prin ștergerea tuturor numerelor de telefon a foștilor, pentru că ei sunt o etapă depășită din viața ta. Este un sentiment de obligațiune pe care îl ai față de persoana iubită.

Loialitatea este atunci când porți întotdeauna verigheta. Atunci când nu postezi pe rețelele de socializare nimic care poate fi perceput ca o aluzie neadecvată. Loialitatea este dorința de a le arăta tuturor cât de mult ții la persoana care este alături de tine. Totul datorită faptului că ai găsit omul cu care vrei să îți petreci tot restul vieții.

Fidelitatea șterge orice sentiment de îndoială față de sentimentul de dragoste pe care îl experimentezi față de partener.

A fi fidel înseamnă a fi sincer față de omul iubit. Este o păstrare a unor emoții neutre față de foștii iubiți. Nu vei ascunde nimic și vei fi întotdeauna extrem de sincer. Fidelitatea este adevărul pe care îl merită partenerul tău. Numai în acest mod relația va rămâne una armonioasă.

Loialitatea te va determina să depui mai mult efort pentru a-ți face partenerul fericit. Trebuie să îi înțelegi necesitățile și să i le satisfaci. Este o tendință firească de a face tot posibilul ca persoana iubită să se simtă bine alături de tine.

De asemenea, loialitatea față de partener înseamnă și respectul față de spațiul lui personal. Este foarte important să conștientizezi care sunt responsabilitățile iuitului, dar și care sunt drepturile sale.

Întreaga complexitate a conceptului de fidelitate include o gamă vastă de emoții, sentimente și obligațiuni față de partener. El nu se poate rezuma doar la un singur aspect enumerat mai sus. Este necesar ca toate elementele să fie prezente într-o relație. Doar atunci poți afirma că îi ești fidel persoanei iubite.

Advertisement

Loialitatea presupune monogamie până la sfârșitul vieții. Este o decizie conștientă de a lupta alături de partener pentru fericirea comună. Nici o rană nu trebuie să fie capabilă să saboteze această hotărâre și nici o cicatrice nu trebuie să fie lăsată.

Nu trebuie să clatini barca în care vă aflați împreună. Asta duce la pierderea sigură a sentimentelor.

Source :

lifesek