fb

Să dezbrace la timpul potrivit o femeie poate doar bărbatul care a vrut la timpul potrivit să o îmbrace cu grijă

Nu toți bărbații sunt buni de iubit, cum nu toți bărbații sunt buni de ignorat. Faptele, gesturile și atitudinea lor te vor ajuta să-ți faci concluzii și nimci altceva nu trebuie să te influențeze. Dragostea trebuie să fie punctul de pornire și nu vreun interes ascuns. De asta și ai grijă cu cine ești și de ce crezi că ești cu el. Ai grijă cine te vrea aproape pentru că i s-a făcut dor și cine te vrea pentru că are chef. Ai grijă să iubești corect și să te lași iubită corect.

Să dezbraci o femeie nu e greu și nu e ușor. Cert că e plăcut. Să facă asta însă nu e pe putința oricărui bărbat. Și nu e potrivit să fie așa. Pentru că dincolo de dorințe trebuie să mai fie ceva. Dincolo de plăcere trebuie să mai fie ceva. E ușor să dai jos o haină, dar e mult mai greu să îmbraci o femeie fără nici un motiv pervers. Doar pentru că vrei să ai grijă de ea. Doar pentru că o iubești și nu-ți pasă prea mult dacă după asta va urma un act intim sau nu.

Femeile care se plâng pe bărbați nepotriviți să-și amintească ce au făcut la primele lor întâlniri. Au ținut cont de atitudinea lui sau au zis da din prima noapte, chiar dacă se îndoiau că cel puțin ei se potrivesc? Femeile care suferă să se întrebe ce au apreciat la el: puterea sau încrederea? Ceea ce gândești și vrei până la urmă ai. Iar atunci când te gândești la o relație de lungă durată, trebuie să ții cont și de felul lui de a te aprecia. Te vrea pe tine sau vrea corpul tău? Te vrea pe tine sau vrea minutele de plăcere? Fă concluzii și nu uita că dragostea doar adevărată poate fi.

Să dezbrace la timpul potrivit o femeie poate doar bărbatul care a vrut la timpul potrivit să o îmbrace cu grijă. 

Foto: rebloggy.com