fb

Revelația unui bărbat care se pare că a înțeles femeile

Am învățat cum e să trăiești cu o femeie. Nu e așa cum se scrie în romane. De exemplu, nu știam că părul lung nu este doar o dovadă de frumusețe și feminitate. E și acuratețea din partea mea. Doar, atunci când ea se culcă alături de mine, eu trebuie să dau la o parte firele de păr, apoi să o îmbrățișez. Cu timpul acest lucru devine o deprindere.

Nu știam că dacă nu prea are dispoziție, trebuie urgent să o îmbrățișez, să aflu ce s-a întâmplat, apoi să o liniștesc. În cazul meu este exact invers. Atunci când mi-e greu pe suflet, nu-mi place să intervină cineva. Trebuie singur să depășesc asemenea momente. Dar ea e diferită.

Nu știam că dacă ea nu cere ajutorul meu, înseamnă că așteaptă să i-l ofer eu. „Nu trebuie, mă descurc singură”. Ea așteaptă inițiativă. Pentru ea este important să se simtă femeie. Încearcă să remarci asta: dacă vei avea grijă de ea, zâmbetul de pe față nu-i va dispărea.

Nu știam că femeia nu este doar iubita cu care poți să împarți patul, baia, bucătăria. Femeia este și un prieten bun, pe care trebuie să-l asculți cu atenție. Femeia nu este un mister. La fiecare întrebare pot să obțin un răspuns, dacă încerc să fiu puțin mai atent. Ea mereu îmi spune ce vrea.

Nu știam că relația nu e doar „Eu”, dar și „Eu” la pătrat. În fiecare zi trebuie să fac un pas, până nu ne întâlnim la jumătate de drum. Dacă stai pe loc, iar celălalt mereu încearcă să facă ceva, într-o zi vei rămâne în urmă. În fiecare zi să faci un pas. Din orice prăpastie a neîncredereii și tăcerii poți să ieși. Este important să vrei asta. Si fie totul reciproc.

Scoate ceea ce omoară dragostea dintre voi, în loc să adaugi lucruri inutile. Să simți mirosul mâinilor ei este mai frumos și mai îmbietor decât să miroși cel mai bun vin.

Nu știam că emoția nu se află în stomac, dar pe vârful degetelor, cu care o atingi.

Acum știu. Am înțeles dragostea, trăind-o alături de ea.

 

Source :

adme