Retrage-te atunci când simți că nu mai aparții unui loc sau unui suflet!

Toate lucrurile frumoase, dar lipsite de farmecul reciprocității în cele din urmă se sfârșesc. Îți dai seama într-o zi că îmbrățișarea lui nu îți mai încălzește sufletul și sărutul lui nu te mai face să tremuri de emoție.

Simți că locul tău nu mai este acolo și te îndoiești dacă pe bune a fost cândva. Atunci nu trebuie să rămâi din obligație sau forțată de împrejurări, pentru că riști să complici și mai mult lucrurile.

Dacă nu te mai regăsești alături de cineva, dacă știi, simți și înțelegi că nimic nu te mai leagă de acel loc, cel mai bine e să te retragi.

Nu toate iubirile sunt pentru toată viața. Nu toți oamenii care îți sunt dragi vor rămâne mereu așa. Vine momentul când trebuie să mergi mai departe, ca să nu suferi apoi sau să nu rănești. În clipa aia alegerea ta va fi crucială pentru tot ce va urma.

Să știi să alegi cu inima întâi, o inimă care păstrează toate lecțiile de viață adunate. Să alegi întrebându-te dacă te regăsești alături de visurile, dorințele și planurile celuilalt sau nu.

Când simți că nimic nu vă mai apropie și nimic nu vă leagă, retrage-te.

Mai bine pleacă luând cu tine o amintire plăcută, decât să rămâi și să vezi cum se distrug și cele mai frumoase emoții. E ușor să începi să urăști atunci când nu mai vrei să rămâi. E ușor să fii rece și indiferentă când focul inimii s-a stins.

Decât să rănești, decât să refuzi dragostea, decât să calci în picioare un trecut, mai bine retrage-te și ia-o de la capăt. Sau înțelege că nu poți fără el și rămâi.