fb

Respect bărbații!

Respect bărbații. Ei ne fac viața mai interesantă, ne țin de mână, ne fac să ne simțim bine. Ne întâlnesc la aeroprt, iar atunci când ne este greu, ne susțin fără să stea prea mult pe gânduri. Ei sunt curajoși. Lângă ei probelemele par mai ușoare, ne este mai ușor să trecem peste orice greutate. Bărbații își fac griji pentru noi și tot lor le place să ne admire atunci când nu suntem machiate. Ne văd micuțe și neajutorate, de aceea mereu vor să ne țină în brațe. Ne oferă posibilitatea să avem copii și ne protejează. Ei miros a prospețime, a ploaie și a ciocolată caldă.

Respect bărbații, pentru că de fiecare dată cuvintele lor sunt urmate de acțiuni. Îi interesează ce facem și unde suntem. Mereu ne achită nota de plată și ne suportă capriciile. Ne laudă și sunt mândri că suntem prezente în viața lor. Ne iartă, chiar dacă noi de foarte multe ori nu-i iertăm și nu-i înțelegem. Le pasă ce simțim și-i doare atunci când plângem. Sunt gata să lupte pentru binele și liniștea noastră. Ei sunt puternici.

Respect bărbații, doar bărbații, nu și pe cei care se dau drept bărbați, dar nici pe departe nu sunt. A fi bărbat nu constă doar în caracteristici biologice. Nu constă în barba bine aranjată, în țigara scumpă din care trag un fum. A fi bărbat înseamnă a avea capacitatea de a iubi sincer, de a oferi încredere și sprijin femeii de lângă tine. Bărbatul adevărat emană siguranță și lângă el femeia se simte importantă și iubită.

Source :

Psyhologiya