Replica unei femei: “Sunt mai puternică decât tine…”

Sunt mai puternică decât tine, fiindcă în mâinile tale sunt flori, iar în ale mele corpul tău. Ești mult mai ușor decât cuvântul dur pe care mi-l spui în momente de supărare. Sunt mai puternică decât toate cuvintele tale.

Sunt mai slabă decât mulți alți bărbați, dar sunt mai puternică decât toate femeile de pe acest pământ. Nu ești o excepție, dar te-am ales pe tine. Îmi place când mă strigi din dormitor, și nu din bucătărie.

Sunt mai puternică decât tine, deoarece te îmbrățișez atunci când aș dori să te sufoc. Ești mai slab decât mine, pentru că taci atunci când ar trebui să-mi vorbești și ascunzi de ochii mei mândria din sufletul tău. Nu vrei să te privesc în astfel de momente. Ești mai slab decât mine.

Sunt mai puternică decât tine. Sunt dintr-o altă lume. Lupta cu tine este ridicolă și disprețuitoare. Am cu cine lupta, adeversarul meu trebuie să fie la celaș nivel sau mai puternic decât mine. Dar asta nu mă oprește să fiu egală cu tine. Am memorat toate loviturile tale, dar știu toate punctele de pe corpul tău dacă ar trebui să trezesc durerea uitată.

Vreau ca într-o zi să-mi spui:Sunt mai puternic decât tine, încăpățânata mea. Nu sunt supărat pe tine. Dă-mi mâna. Descleaștă pumnii. Nu uita: ești lângă mine! Te-au convins că slăbiciunea unei femei reprezintă prostia ei. Vreau să-ți spun, că slăbiciunile unei femei sunt un lux pe care nu și-l permite oricine. Nu ești naivă, iubito? Sunt mai puternic decât tine, dar nu și mai bun. Sunt altfel.

via trulylove.ru