Relațiile pot fi karmice, spirituale sau gemene. În care din ele ești tu?

Întotdeauna vrem nu doar să ne îndrăgostim, dar să simțim dragostea care poate fi doar o dată sau cel mult de câteva ori în viață.

Cu dezvoltarea noastră evoluează și cerințele noastre față de relațiile romantice. Nu ne mai este suficient relații confortabile, vrem mai mult.

Căutăm o iubire nebună, dar totuși vrem să știm care este diferența dintre o relație geamănă, relația spirituală și cea karmică?

Adevărul e că una din aceste relații nu este mai bună decât celelalte, sunt interdependente. Contează ce fel de viață trăim aici, pe pământ și ce lecție învățăm. Realitatea e că nu înțelegem în ce fel de relație am fost, până relația nu se sfârșește.

Una din primele relații în care de obicei ne implicăm – este cea karmică. 

Relația karmică – sunt acele lecții pe care nu am reușit să le învățăm în viața anterioară, când partenerii nu erau alături pentru a ne iubi, dar pentru a ne schimba viața. Relațiile karmice au scopul de a intra în viață, ne schimbă și apoi ne părăsesc. Deseori tinerii care se căsătoresc și se despart repede, au fost anume cu partenerii din relația karmică. Cea mai importantă lecție  – trebuie să fim suficienți de puternici pentru a merge mai departe, atunci când e momentul.

Următoare etapă a relațiilor karmice – sunt relațiile spirituale sau acele suflete pereche.

Poate fi o iubire unică, poate fi frumoasă, dar prea complicată. Sufletele pereche – nu sunt oamenii cu care ne căsătorim. Sunt oamenii alături de care ne simțim bine.

Relațiile spirituale diferă de cele karmice după lecția învățată. Relațiile karmice țin de felul în care vedem lumea exterioară, iar cele spirituale de lecțiile interioare, legate de autoaprecierea, frica, presiunea socială.

Într-o relație spirituală partenerul ne face să simțim că noi trebuie să depunem efort în relație și nu el. Scopul lui este să ne ajute să rezolvăm problemele legate de noi înșine. El are grijă de noi mai mult decât partenerul din relația karmică, întrucât grija acestuia nu este orientată doar spre sine.

Relațiile gemene sunt o combinație între cele karmice și spirituale. 

În relațiile gemene partenerii nu doar că se unesc cu sufletul nostru, dar devin un tot întreg cu noi. Atunci tot ceea ce respingeam devine clar. Acest tip de relație se confruntă cu fricile și dorințele noastre, nu doar cele din interior, dar și cele legate de toate aspectele vieții.

Indiferent de relația în care suntem, vor fi provocări și bariere, care ne vor ajuta în creșterea noastră personală. Important – dacă cineva vrea să meargă mai departe, trebuie să-l lăsăm. Dacă va fi al nostru, se va întoarce. Dacă nu se va întâmpla asta, atunci este doar una din lecțiile minunate ale vieții noastre.

Sursa :