fb

Relațiile întâmplătoare sunt un mit! Iată ce se întâmplă în timpul apropierii intime dintre bărbat și femeie

De fiecare dată când între un bărbat și o femeie există o conexiune, consecințele acesteia pot fi atât pozitive, cât și negative.

Momentul pozitiv poate fi acea emoție continuă care ne schimbă viziunea și modul de viață.

Relația spirituală este foarte importantă în timp. Această conexiune e mai puternică decât cea fizică, pentru că are loc la un alt nivel. Totuși, dacă există prea multă conexiune, există și riscul ca nivelul de apropiere pe care-l oferim partenerului să scadă, ceea ce duce inevitabil la nemulțumire.

Ce se întâmplă între un bărbat și o femeie în realitate?

De fiecare dată când între un bărbat și o femeie are loc un contact intim, femeia rămâne cu o parte din energia bărbatului, ceea ce poate duce la atracția și dependența femeii de acel bărbat. Astfel, bărbatul și femeia sunt conectați nu doar fizic, dar și energetic, mintal, spiritual.

Atunci când avem mulți parteneri, are loc un efect invers. Diferiți parteneri amestecă semnalele emoționale, iar asta poate afecta starea unei femei. Legăturile intime întâmplătoare pot avea un efect negativ la nivel energetic.

Alege cu grijă alături de cine să fii. Spiritul omului cu care interacționezi este important. El poate să nu corespundă energetic cu propriul spirit, respectiv poate distruge fericirea personală, dar și personalitatea.

Legăturile pot fi foarte puternice. 

Atunci când găsim un suflet potrivit, acesta ne poate influența decisiv personalitatea. E imposibil să ignori o legătură spirituală puternică.

Dorința e un atribut puternic al omului. Napoleon Hill spunea: „Bărbatul care este motivat de dorință, poate dezvolta imaginația, puterea, dârzenia, capacităție artistice despre care nici nu bănuia”.

Nu trebuie să permiți pe oricine alături. O legătură corectă sau greșită îți poate controla rațiunea.

Fiecare legătură lasă ceva în urma ei. 

De fiecar dată când ai un contact intim cu cineva, parte din spiritul acestuia rămâne cu tine. De aia e important să alegi cu atenție partenerii.

Source :