fb

Relațiile de dragoste adevărate au nevoie de o curățare emoțională profundă!

Nu poți începe o relație de dragoste, gândindu-te la altcineva, fiind conectată la trecut la amintirile care te sufocă. Dacă asta e ceea ce simți, înseamnă că încă nu ești pregătită emoțional pentru această relație.

E timpul să treci la o curățare emoțională, capabilă să te pregătească pentru o relație echilibrată.

Pentru o curățare emoțională: 

– Încearcă să scapi de emoțiile negative. Mai ales de mânia distrugătoare, ea duce la apariția unor procese dăunătoare în organism. Trebuie să ai grijă să nu permiți gândurilor negative să te domine, pentru că ele în primul rând îți complică viața.

Chiar și atunci când ai grijă de emoțiile tale, poți să cazi în capcana altei energii. Poți să atragi de partea ta această energie negativă și să-ți infectezi gândurile cu frică, neîncredere și chiar ură. Ai grijă cu cine comunici și în ce fel o faci.

– Nu fi dependentă de amintiri!

Ai nevoie de ele ca o realizare a unei experiențe. Dacă ai încercat de două ori să faci ceva și nu ai reușit, înseamnă că nu trebuie să încerci și a treia oară, trebuie să schimbi ceva. Puterea noastră este să trăim în prezent. Cea mai multă energie ne-o consumă amintirile de dragoste negative, supărările din trecut.

– Pentru dispoziția emoțională e important să faci un duș – dimineața unul rece, seara unul cald.

– Comunică cu oameni interesanți, cu oameni înțelepți, care te pot învăța ceva.

Fii conștientă că o relație înseamnă mai mult decât apropierea a doi oameni. Înseamnă combinarea intereselor lor, a tututor așteptărilor, dorințelor, nevoilor. Înseamnă multă muncă. Iar pentru asta este important să fii pregătită emoțional.

Source :

moimozg