fb

Relația dintre bărbat și femeie influențează serios karma fiecăruia!

Schimbul de energie dintre bărbat și femeie începe chiar de la intersectarea privirilor, fără să vorbim de relațiile intime. Schimbul de energie înseamnă că ambii parteneri devin purtători de mesaje. Rezultatul – între ei începe o conexiune puternică, capabilă să le schimbe viața și destinele.

Natura bărbatului – este energia ideilor și a scopurilor, natura femeii – energia puterii și a iubirii. Pentru realizarea ideilor trebuie putere, iar energetic aceasta poate fi primită doar de la femei. Important este cui oferă femeia această putere.

Între bărbat și femeie schimbul de energie începe chiar de la primele priviri aruncate unul altuia. Este important deci înțelegerea principiului acțiunii acestui schimb de energie.

Dragi femei, anume potențialul vostru energetic atrage un bărbat. Voi sutenți responsabile de emoțiile voastre, de valorile pe care le aveți, de armonia interioară și de iubirea pe care o simțiți. Aceasta determină soarta femeii, dar și soarta partenerului ei.

Cel mai puternic schimb de energie dintre un bărbat și o femeie începe prin manifestarea dragostei, pe toate nivelurile: fizic, emoțional, mental și spiritual. Înclusiv actul sexual ajută mult la crearea unui câmp energetic puternic.

Susținerea partenerului înseamnă acumularea și transformarea energiei. Bărbatul care primește energie pentru realizarea copurilor, fără acel „trebuie” – găsește dorința interioară și oferă femeii la fel de multă energie, uneori chiar mai multă – prin gesturi, cadouri, cuvinte sincere. La fel și femeia – dacă primește din partea bărbatului energia pentru a iubi, oferă grijă și susținere.

Și invers, dacă unul dintre parteneri refuză să ofere energie, atunci conexiunea acestuia cu omul de alături este slăbită, drept rezultat primește înapoi puțină energie. Orice relație este o tentativă a doi oameni de a construi o echipă pentru atingerea fericirii supreme. Aveți grijă de energia voastră!

Source :

rainbu