Reciteşte aceste rânduri în fiecare dimineaţă şi atunci viaţa ta va căpăta un nou sens!

Principiul schimbării e următorul: pentru început trebuie să te accepţi așa cum eşti. Priveşte-ţi defectele din ipostaza persoanei a treia. Oamenii îţi vor fi oglindă. Ei te vor reprezenta la cel mai direct mod. Dacă critici, vei fi criticat şi tu.

După ce te vei accepta, vei percepe totul într-o manieră mai optimistă. Vei căpăta încredere în propriile forţe. Nu vei mai trăi o anxietate continuă, deoarece vei lăsa totul pe mâinile Universului. Vei începe să savurezi cu adevărat clipa prezentă.

Am pregătit un text care trebuie recitit în fiece dimineaţă uitându-te în oglindă! Vei rămâne surprins cât de mari vor fi schimbările!

„Trezindu-mă în dimineaţa asta, brusc am înţeles că ziua de azi va fi cea mai superbă zi din viaţa mea! Şi lăsând toate dubiile la o parte, am decis că astăzi voi avea parte de o sărbătoare. Astăzi îmi voi mulţumi mie pentru minunata viaţă pe care o trăiesc, pentru toate succesele şi victoriile mele şi, desigur, pentru toate greutăţile pe care le-am depăşit. Pentru că anume ele mi-au dat forţă.

Această zi o voi trăi cu capul sus şi cu o inimă plină de bucurie. Voi fi recunoscător divinităţii pentru lucrurile simple care mă înconjoară: pentru răsărit, pentru flori, pentru cântecul păsărilor, pentru o cafea aromată, pentru un dejun superb.

Azi voi fi cel mai atent om de pe pământ. Azi îmi voi împărtăşi bucuria cu cei din jurul meu. Datorită mie cineva, astăzi, va zâmbi.

Voi face ceva neobişnuit şi frumos pentru un om absolut necunoscut. Îi voi dărui cel mai plăcut compliment. Îi voi spune unui copil că este cu adevărat unic şi importat. Azi nu-mi voi face griji de ceea ce nu am, ci voi fi fericit pentru ceea ce am.

Ştiu şi ţin minte că grija lăuntrică îmi consumă aiurea timpul preţios. Credinţa în propria mea putere şi ambiţie mă vor duce spre atingerea scopurilor.

Seara, înainte de ora somnului, nepărat voi ieşi afară, voi privi spre cer, la infinitatea de deasupra capului acoperită cu miliarde de stele.

Împăcat, voi admira frumuseţea fantastică a naturii. Voi mulţumi Universul pentru minunăţiile din jur. Iar noaptea, culcându-mi capul pe pernă, voi fi recunoscător pentru cea mai bună zi din viaţa mea. Voi fi fericit pentru că mâine va fi cea mai frumoasă zi din viaţa mea.”