Răzbunarea este servită rece! Povestea unei femei care a aflat că soțul o înșală

Întâmplător, am aflat că soțul mă înșală de jumătate de an. Amanta lucrează cu el în aceeași companie, iar atunci când eu eram nevoită să plec în deplasări, ei se întâlneau la noi acasă. Vecina mi-a povestit că i-a văzut împreună.

Serviciul meu îmi cere să plec frecvent în deplasări. Lucrez ca designer într-o companie de arhitectură și există multe comenzi pentru case în afara orașului și chiar a țării.

Ei nu știau să își ascundă relația. Vecina a observat că de fiecare dată când eu plecam, soțul intra în apartament, iar amanta lui venea și ea în 10-15 minute. După ce am aflat, eu l-am urmărit și mi-au fost confirmate toate temerile.

Mai întâi eram foarte furioasă, dar am reușit să mă calmez. Divorțul era inevitabil – nu pot să iert adulterul. Dar am decis să fac ca despărțirea noastră să fie memorabilă. Să își amintească încă mult timp de mine.

Rapid mi-a venit o idee. Mi-am amintit că ziua de naștere a soțului trebuia să fi peste 6 zile.

I-am spus că nu o să fiu în oraș de ziua lui și vom reuși să ne vedem abia seara târziu. În acest fel m-am gândit să îi fac o ”surpriză”.

Cu adevărat am devenit hotărâtă să mă răzbun când am găsit în mașina lui ascunse o sticlă de șampanie, ciocolată și cadou lenjerie intimă, care nu era cu siguranță mărimea mea. Atunci am înțeles cu cine și în ce mod el vrea să își sărbătorească ziua de naștere.

Ulterior am decis să îi sun părinții, sora și toți prietenii ca să îi invit la o petrecere surpriză în cinstea lui. Le-am propus să cumpărăm un tort și să îl luăm pe neprins de veste. I-am rugat să nu îi spună despre asta ca să nu strice întreaga intenție. Iar pe sora am rugat-o să filmeze reacția lui.

Când a venit ora petrecerii, am deschis ușa fără a face zgomot și am lăsat ca toate rudele să intre înaintea mea.

Am intrat în cameră și toți au început să strige felicitări, cu lumânările de pe tort aprinse și cu baloane colorate în mână.

Pe urmă eu doar am plecat în tăcere. Am făcut ce trebuia și am simțit nevoia să mă retrag ca să mă gândesc la toate cele întâmplate.

Prietenii mi-au povestit că amanta s-a ascuns în dulap, iar mama a striga și îl lovea, în timp ce el plângea îmbrăcat doar în lenjerie.

Poate cineva mă va judeca, dar eu nu mă simt vinovată. Am divorțat de el chiar dacă părinții lui m-au rugat să nu o fac.

Am simțim o repulsie prea mare pentru el, nu mai eram în stare să-l iert.

Sursa :