Rămâi singură, până nu vei începe să iubeşti pe cineva anume așa

Rămâi singură, până nu vei iubi pe cineva atât de puternic, încât toate aşteptările tale vor dispărea.

Nu vei mai aştepta ca el să facă tot ceea ce faci tu. Pentru tine cel mai important va fi că te simți fericită alături de el. Fericirea lui va fi și fericirea ta.

Rămâi singură, până nu vei iubi pe cineva atât de puternic, încât această emoție îți va atinge cu adevărat sufletul. Dragostea ta față de el te va face să fii mai înțeleaptă. Această dragoste te va face să înțelegi lecțiile vieții: cum să mergi la compromis, cum să elimini supărarea, cum să împarți lucrurile bune și mai puțin bune.

Rămâi singură, până nu vei iubi pe cineva cu adevărat, încât asta îți va părea nebunesc. Nu vei uita de rațiune, dar nici de pasiune. Dragostea aceasta îți va oferi libertate și claritate.

Rămâi singură, până nu vei iubi pe cineva atât de sincer, încât nu te vei mai gândi la ce spun cei din jur. Dragostea ta față de acest om va fi prea puternică și prea importantă.

Ea te va face să oferi, fără a aștepta nimic în schimb.

Ea te va face să fii gata să ajuți. Ea te va face să înțelegi că dragostea nu înseamnă nimic, până nu o împarți cu cineva drag.

Rămâi singură, până nu vei iubi pe cineva atât de pasional, încât această emoție te va face mai puternică și nu-ți va frânge inima. Dragostea față de el te va face curajoasă, gata să ieși din zona de confort. Ea te va face să fii recunoscătoare pentru fiecare zi în care ești alături de el.

Rămâi singură, până nu vei iubi pe cineva în așa mod, încât să nu te pierzi.

Dragostea față de acest bărbat va trezi în tine dorința să te afirmi, să cucerești, să te realizezi. Vei înțelege că vei fi acceptată așa cum ești. Nu vei iubi orbește, dar responsabil și conștient.

Rămâi singură, până nu vei iubi pe cineva atât de curat, încât nu-ți va fi teamă să lași. Dragostea ta față de el te va face să înțelegi că nu poți forța pe cineva să rămână, dacă nu vrea asta. Pur și simpu vei aprecia fiecare moment și într-o bună zi vei fi sigură că aceste momente vor dura o viață.

Rămâi singură, până nu vei iubi pe cineva care te va iubi la rândul său din toată inima.

Sursa :