Nu meriți pe cel care se întoarce. Meriți pe cel care merge mai departe

De foarte multe ori m-am gândit la oamenii care decid să se întoarcă după ce au plecat. Am așteptat ziua în care vor veni și vor realiza că au greșit, că viața fără mine este lipsită de sens. Dar apoi, am conștientizat că cel mai important om este cel care nu pleacă niciodată. Cel care nu dispare atunci când problemele bat la ușă și alege să fie cu mine în fiecare zi.

Meriți pe cel care nu te va părăsi atunci când îi vei spune secretul pe care nu l-ai spus niciodată cuiva. Căruia îi vei putea zice ce nu-ți place la tine și că îți urăști trecutul. Meriți pe cel care nu pleacă, ci merge mai departe indiferent cât de grea este situația.

Meriți pe cineva care nu dispare atunci când îi spui că-l iubești, că dorești să-l faci fericit și ce sentimente îți provoacă când ești în preajma lui. Care nu pleacă când îi spui cât de special este pentru tine și cât de mult îți dorești să fii în brațele lui pentru tot restul vieții.

Meriți pe cel care își arată constant sentimentele și emoțiile. Meriți omul căruia nu-i este frică de iubirea ta. Pe cel care nu te părăsește chiar dacă și-a găsit un job mai bun în alt oraș. Meriți pe cel care îți demonstrează că sunt oameni care nu pleacă, dar merg mai departe.

Meriți pe cel care nu te părăsește atunci când te simți epuizată și te subestimezi. Pe cel care te vrea alături și este gata să te ajute oricând.

Fiecare dintre noi are oameni care ar dori să se întoarcă, dar trebuie să visăm și să ne dorim oameni care nu vor pleca niciodată de lângă noi. Cei care au plecat o dată, o pot face și a doua oară. Meriți omul care a rămas chiar dacă putea pleca și renunța oricând.

Sursa :