Puterea unui bărbat nu e în numărul femeilor pe care le-a cucerit, dar în numărul celor pe care le-a refuzat de dragul unei singure femei

Femeile vor bărbați puternici. Vor bărbați duri, serioși, care să le protejeze oricând. Dar nu toate femeile înțeleg în ce constă puterea unui bărbat. Multe se vor rezuma la mușchi, la instincte carnale și dorințe ascunse. Numai femeile care sunt iubite vor ști că bărbatul lor e puternic prin deciziile pe care le-a luat, prin demnitatea și atenția de care a dat dovată, prin susținere și dragostea pe care le-o poartă. Bărbatul lor e puternic pentru că a rezistat tentației de a căuta alte femei.

Cuvinte ca încredere și siguranță raportate la un bărbat nu au apărut de nicăieri. Au știut de ele doamnele de alături, femeile iubite care nu aveau dubii că omul lor nu va porni pe alături. Asta e marea problemă a timpului de azi: mulți cred că e suficientă o dovadă de dragoste și uită de dovezile ce urmează ei. Mulți bărbați uită să fie puternici nu doar prin definiție, dar prin atitudine. Prin felul lor de a fi.

Nu ești puternic dacă ai avut toate femeile din cartier. Nu ești puternic dacă câteva domnișoare ți-au zis că arăți bine, că ești solid. Nu ești puternic dacă ridici kilograme, dar refuzi să o ridici din când în când în brațe pe femeia de alături. Nu ești puternic dacă faci demonstrații de forță, dar nu și de caracter. Ești puternic atunci când știi să te oprești la o femeie și să o iubești pe ea. Ești puternic când se lipește caldă de tine și îți spune că în tine are cea mai mare încredere. Ești puternic de fiecare dată când o prețuiești și o păstrezi. Ești puternic pentru că ești omul ei.

Puterea unui bărbat nu e în numărul femeilor pe care le-a cucerit, dar în numărul celor pe care le-a refuzat de dragul unei singure femei. – citat cu autor anonim

Foto: bibo.kz