Puterea rugăciunii: cum să înveți să trăiești aici și acum

rugaciune-putere

Realitatea este că tot ceea ce se întâmplă în sufletul nostru, dar și în lumea din jurul nostru este un răspuns la rugăciunile noastre. Ați observat cât de ușor se transformă furia în acțiune? La fel și în cazul comportamentului agresiv, uneori pur și simplu ne pierdem cumpătul.

Fiecare izbucnire ulterioară de furie este doar o continuare a furiei anterioare. Acest proces trebuie să fie un motiv excelent pentru a ne ruga. Doar că noi, în loc să profităm de numărul nesfârșit de oportunități zilnice de a ne ruga pentru pacea noastră interioară, pentru dragoste și bunăstare, alegem din nou și din nou cea mai toxică emoție.

Viața este rugăciune, adică fiecare moment al vieții noastre este o rugăciune creativă pentru calea vieții noastre și rugăciunea pe care am primit-o ca răspuns.

Rugăciunea trebuie să fie conștientă. Ea arată sufletului o direcție spre un scop specific. Ea ajută mintea și sentimentele să se concentreze asupra unei imagini psihologice specifice.

Rugăciunea conștientă este atunci când observăm în mod intenționat natura gândurilor care intră în mintea noastră. Rugăciunea subconștientă implică un răspuns conștient la intrigile din adâncurile minții.

Oare observăm noi răspunsuri la rugăciunile noastre? Abilitatea de a recunoaște rugăciunile îmbogățește sufletul uman. Din păcate, programarea modernă a minții au creat rugăciuni robotizate. Dacă nu creăm niciodată în mintea noastră o rugăciune, cum putem vorbi despre posibilitatea de a găsi un răspuns?

Lecțiile de viață, de asemenea, sunt răspunsuri la rugăciune.

Realitatea este că, tot ce se întâmplă cu noi și cu lumea din jurul nostru este un răspuns la rugăciunile noastre. În lume există un număr uriaș de suflete iubitoare și sincere. Totuși, ignoranța îi determină pe oameni să spună rugăciunile împotriva lor.

A fi conștienți de obiceiurile noastre psihologice și emoționale înseamnă a trimite un semnal minții noastre. Astfel, ne alegem realitatea și luăm calea dezvoltării sufletului nostru în evoluție.

Rugăciunea ritualică. Înainte de a deveni o parte de meditație zilnică, termenul „rugăciune” era strict rezervat ceremoniilor religioase duminicale. Pe fundalul educației religioase și al viziunii asupra lumii formate de aceasta la maturitate, privim rugăciunea ca un fel de eveniment intern.

O percepem ca o viață conștient creativă, dar și ca un mijloc de dezvoltare cosmică a sufletului până când acesta atinge niveluri superioare de conștiință. Meditația este o altă sursă de umplere a sufletului cu o conexiune conștientă.

Deci, care să fie importanța rugăciunii? Rugăciunea este vitală, deoarece reprezintă o oportunitat pentru suflet de a-și arăta credința și nivelul de dezvoltare. Rugăciunea întărește conștiința credinței ca stare permanentă a conștiinței noastre de rugăciune.

Credința este centrată pe tăcerea fericită, pe măsura sufletului de a câștiga libertatea, de a visa, de a trăi. Rugăciunea necesită liniște interioară, pentru ca o forță supremă să ne umple sufletul fiecăruia din noi cu pace, indiferent de statutul nostru în societate.