Pune-i iubitului tău o singură întrebare, pentru a înbunătăți imediat relația voastră

Nu putem cere nimic unul de la celălalt, mai întâi trebuie noi să oferim ceva. Cât de puternică ar fi iubirea noastră, oricum uneori ne vom certa cu bărbatul iubit.

Doar că fiecare din noi are propria sa părere despre cum ar trebui să se întâmple totul și acest lucru este ceva normal. Dar, în ciuda diferențelor de opinie, cu toții ne dorim același lucru: să fim apreciați, să fim respectați, să fim recunoscuți și să avem parte de o relație demnă. 

Motivul certurilor este nevoia noastră disperată de a fi auziți și înțeleși.

Atunci când vom înțelege bine acest lucru, nivelul nostru de ostilitate va scădea și inima noastră va deveni plină de căldură. 

Trebuie să înțelegem că alături de noi avem un bărbat care are mult mai mult pozitivism în el, decât negativism. Chiar și atunci când suntem certați și credem că ne enervează, bărbatul din viața noastră este totuși un bărbat grijuliu, un tată excelent, un soț bun.

În asemenea momente, cel mai bun lucru pe care îl putem face este să ne uităm în ochii lui și să îi punem o întrebare foarte simplă: „Cum pot fi o soție mai bună pentru tine?”

Relația care tinde spre perfecțiune este acea unde și bărbatul întreabă același lucru pe femeia iubită: „Cum pot fi un soț mai bun pentru tine?”

Nimeni nu este perfect.

Ambii am decis să facem o alegere în favoarea iubirii. Ambii am decis să fim un cuplu, Deci ambii trebuie să fim pregătiți să facem eforturi în acest sens. 

Nu putem cere nimic unul de la celălalt fără să oferim ceva în schimb. Nu trebuie să lăsăm ca certurile cele mai mici și neînsemnate să devină o obișnuință pentru noi.

Pentru că, atunci când facem ceva prea des, acesta devine stilul nostru de viață, care mai apoi este foarte dificil de schimbat. Mult mai bine este să ne controlăm emoțiile, căci o relație depinde doar de doi oameni maturi și echilibrați.

Ce fel de soție vrei să fii într-o relație? Ce fel de soț vrei să ai într-o relație?

Cum poți fi un soț sau o soție mai bună? Comunicarea este un element foarte important într-o relație reușită. Să îi spunem partenerului nostru ce anume am vrea să îmbunătățim la el. Să ne gândim ce am putea înbunătăți la propria persoană. 

Să nu transformăm aceste păreri într-o critică inutilă, dar într-o oportunitate de dezvoltare și creștere. Cu cât devenim mai buni, cu atât și relația noastră va fi mai bună. 

Sursa :