fb

Psihologul Mihail Litvak: „Omul TĂU te va găsi, stai fără grijă. Doar nu uita aceste lucruri!”

Psihologul Mihail Litvak este cunoscut pentru afirmațiile sale profesioniste și foarte utile pentru fiecare dintre noi. De data aceasta cunoscutul psiholog ne vorbește despre oameni, dragoste și lucruri care contează cu adevărat.

Fiecare om este lider în felul său. Și touși, bărbatul cu femeie se pot înțelege. Important e să se iubesc. Noi prea des folosim cuvântul „Dragoste” și înțelegem cu totul altceva. Întrebarea nu este: „Avem pe cine iubi?”, dar „Oare știm noi să iubim cu adevărat?”

Țineți minte: în dragoste nu există dramatism, în dragoste poate fi durere. Ai acceptat dragostea mea – foarte bine, pot să te dezvolt. Nu accepți – nimic nou, pe cineva dintre noi îl va durea asta. Totuși, o dragoste drogată – este o boală. Să te vindeci este simplu – trebuie să te dezvolți și să adopți anumite calități.

Atunci când alegem partenerul, acesta trebuie să ne satisfacă anumite necesități – instinctul alimentar, cel defensiv, simțul valorii și instinctul sexual.

Trebuie să vedem dacă e suficient de dezvoltat pentru asta. Dacă nu este, de ce să te legi cu el? Trebuie să-ți știi și valoarea, abia atunci vei putea alege corect.

Dacă îți vei asculta inima, vei face o mare greșeală. Emoțiile nu-ți spun nimic. Omul emoțional – este un om prost.

Să cunoști pe cineva în mediul online nu este bine. Nu cunoști omul, acesta poate să-ți scrie orice. Trebuie să faceți cunoștință atunci când faceți ceva împreună.

Pe bărbat și pe femeie îi apropie scopurile, interesele și viziunile comune. Apoi preferințele culinare comune. Apoi sexul. Apoi dorința de a mângâia omul.

Totuși, trebuie să înțelegi că în orice moment omul de alături îți poate spune: „Nu te mai iubesc, plec!” Ce să faci atunci? Să-i urezi mult succes! Și să-i mulțumești pentru clipele în care a fost cu tine. Nu există ceva veșnic, totul se reface.

Trebuie în primul rând să trăiești pentru tine. Iubește-te pe tine. Ai grijă de ceea ce faci și cu ce te ocupi. Iar omul tău te va găsi. Atunci când vei fi pregătită, te va vedea exact omul de care ai nevoie.

Source :