fb

Psihologul Mihail Litvak: „Dacă bărbatul îți spune „Nu pot să trăiesc fără tine”, alungă-l cât mai departe!”

Cele mai importante reguli pentru a construi o relație corectă, deci fericită:

1. Mărturisirea dragostei nu este o sentință

Dacă bărbatul de lângă tine își explică dragostea prin: „Am nevoie de tine. Nu pot trăi fără tine!”, fără să te gândești prea mult, alungă-l cât mai departe. Dacă are atât de multă nevoie de tine, nu vei putea face un singur pas fără el.

Alungă-i și pe cei care-ți spun: „Cât ești de deosebită. Nuam mai întâlnit una ca tine!” Așa vorbește un afemeiat cu experiență.

Mărturisirea unui bărbat adevărat sună astfel: „Mă simt binre alături de tine, și tu te simți bine. Hai să trăim viața împreună!”

2. Gelozia – semnul neîncrederii

Dacă bărbatul de lângă tine este gelos – el nu are încredere în sine. Un bărbat adevărat este plin de încredere, el știe că femeia de alături nu-l va înșela.

3. Emoțiile sunt bune, dar calculul e și mai bun

O relație de lungă durată, care are toate șansele să treacă în căsătorie de lungă durată, nu trebuie să se bazeze numai pe emoții. Un om emoțional, fără a fi și rațional, este un om prost. El nu poate să înțeleagă care om i se potrivește și care nu.

4. Statutul social trebuie să fie același

Nu este recomandat ca unul din parteneri să fie cu un nivel mai ridicat sau scăzut decât celălalt. Partenerul care se află mai sus trebuie să-l ajute pe celălalt să-l ajungă din urmă. Atunci când nu ia grijă de dezvoltarea ta, dar și de a a partenerului, distrugi ceea ce vă apropie.

5. Regina trebuie să caute un rege

Dacă te consideri o regină, caută un rege. Și invers. Un rege are nevoie de o regină, nu de o femeie care nu știe ce vrea de la viață.

5. Viziuni și gusturi comune – iată fundamentul unei relații reușite

Dragostea nu este atunci când partenerii privesc unul la celălalt, dar când privesc în aceeași direcție.

6. Atingerile sunt mai bune decât cuvintele

Relația va fi puternică, dacă partenerii au dorința să se atingă din dragoste.

Source :

econet