fb

Psihologul Mihail Labkovsky: O persoană sănătoasă nu dorește să se căsătorească!

Psihologul Mihail Labkovsky este recunoscut pentru relația pragmatică pe care o are cu pacienții săi. Totuși, acesta reușește să salveze și familii, și vieți. Spunând adevărul.

Iată câteva din afirmațiile acestuia, care te vor ajuta să înțelegi câteva lucruri importante. 

Diferența dintre un om sănătos și unul nevrotiv este că cel din urmă suferă din cauza propriei imaginații, iar primul – din cauza poveștilor reale care se întâmplă în viața lui.

Motivul de bază al problemelor la femei nu e că acestea s-au căsătorit cu un nemernic. Starea emoțională a unei femei are nevoie de eliberare, iar asta este posibil doar dacă există un om alături de care să poată suferi.

O persoană sănătoasă nu dorește să se căsătorească. Trebuie să încetezi să vrei asta, să elimini această idee din cap. Atunci lucrurile vor veni de la sine.

 

Dacă dintr-un oarecare motiv un om se implică prea mult în lumea altui om, aceasta înseamnă un singur lucru: el nu are propria lui lume.

Un partener sănătos mintal – este condiția unei relații și a unei căsnicii fericite. Nu există compromisuri în acest caz.

Dragostea nu trebuie să fie măsurată prin suferință. Oamenii sănătoși mintal măsoară dragostea prin existența sau absența fericirii.

Femeia nu trebuie să rabde nimic într-o relație. Dacă se întâmplă asta, trebuie să spună omului de alături ce nu este în regulă.

Singurătatea este lipsa interesului față de tine însăți.

Aflarea unui om într-o relație înseamnă conștientizarea acesgtui fapt. Singura dependență obiectivă în viață – sunt copiii și părinții.

Dacă nu îți place comportamentul omului de lângă tine, nu trebuie să te gândești cum să-i motivezi gesturile. Pentru o fată normală „nu a mai sunat” înseamnă sfârșitul relației, pentru o fată instabilă psihic – dragoste.

 

 

Source :

uduba.com