Psihologul Mihail Labkovski: 10 reguli ale unei femei împlinite

Încrezută în sine, realizată, fericită: care sunt principiile de viață ale unei femei împlinite?

Iată 10 reguli ale unei femei împlinite, spuse de binecunoscutul psiholog Mihail Labkovski:

1. S-a deprins să depindă doar de ea însăși. 

Chiar dacă a avut părinți minunați și o copilărie frumoasă, ea nu consideră că cineva îi este dator. Ea mizează doar pe acțiunile proprii, pe posibilitățile și eforturile personale din fiecare zi.

2. Se poate întreține singură.

Nu are nevoie de alți oameni, în special de bărbați, pentru rezolvarea problemelor. Nu are nevoie de cineva pentru a fi fericită. Ea își rezolvă problemele, iar oamenii care o înconjoară doar îi înfrumusețează viața.

3. Este independentă din toate punctele de vedere. 

În primul rând financiar. De obicei ele încă de mici se gândeau cum să se întrețină și ce vor să facă mai departe. Nu sunt speriate de gândul plecării în alt oraș sau altă țară. Aceste femei deja la 25 de ani au începută o carieră.

4. Nu cere ajutor.

Sigur, pot să o facă, dar numai când au testat orice posibilitate. Până nu se convinge că problema nu poate fi rezolvată, nu apelează la altcineva. Și procedează corect.

5. Nu merge la compromis. 

Nu are frică că nu-i va reuși nimic. Așa femeie elimină tot ceea ce este inutil în viața ei, acceptă un serviciu care-i place, practică hobby-uri care i se potrivesc. Are o poziție și o menține până la final.

6. Niciodată nu se va compara cu cineva. 

Nu se va compara cu colegele, cu vecina, cu rudele, indiferent de subiectul comparației. Ele înțeleg perfect că mereu se va găsi cineva mai tânăr, mai deștept, mai bogat. Pentru ea asta nu este cel mai important lucru.

7. Este satisfăcută de aspectul ei exterior. 

Nu are neovie de implanturi, pentur a părea mai atrăgătoare. Nu ține dietă și nici nu practică activități speciale. Are grijă de exteriorul ei și atât.

8. Nu se grăbește să se căsătorească. 

Și nu pentru că nu are cu cine. Pur și simplu nu are nevoie de un bărbat slab. În plus, nu e dependentă de fericirea altcuiva.

9. Nu acceptă să fie inferioară bărbatului. 

Bărbatul nu este primul. Cu ea poți comunica doar pe poziții de egalitate. Ea va vorbi la fel cu un director de companie sau cu un vânzător în magazin.

10. Nu va înceta să muncească. 

Chiar dacă va avea suficienți bani în cont, pentru ea nu e vorba de bani. Ea se realizează astfel, lucrând, dezvoltându-se și încercând să se autodepășească în fiecare zi.

Sursa :