Psihologii au dezvăluit semnele iubirii adevărate

Dacă nu ești sigur că dragostea pe care o trăiești este una adevărată, atunci vezi ce spun despre ea psihologii.

Iată șase caracteristici principale:

1. Dacă vorbești deschis despre problemele care te deranjează, iar partenerul tău nu doar că se concentrează asupra poveștii, dar, de-asemenea, încearcă să te privească în ochi.

2. Când vorbești despre ceva important pentru tine și obții cel puțin o întrebare de concretizare de la omul tău. Astfel de întrebări te forțează să privești problema mai profund și să găsești răspunsurile corecte. În acest mod, iubitul/ iubita te ajută să scapi de anumite chestiuni care te deranjează.

3. Partenerul nu te roagă pe tine sau nu-și roagă părinții să-i rezolve problemele și nevoile sale. Cel care iubește cu adevărat, caută să-l protejeze pe celălalt de probleme și evită să-i încarce programul.

4. Când ceri un sfat, observi că partenerul renunță la tot ceea ce face și se concentrează pentru a te ajuta să găsești o soluție. Problema ta este și problema lui. Va încerca să te ajute cât mai repede cu putință pentru ca tu să scapi de lucrurile care te deranjează.

5. Uneori, declarațiile unei persoane dragi ne aduc durere. Cel căruia îi pasă de tine, va monitoriza îndeaproape reacțiile pe care le ai atunci când discuți probleme controversate și, dacă este necesar, va oferi soluții constructive pentru rezolvarea problemelor.

6. Conștientizezi că te simți minunat pentru că ai această persoană în viața ta.

 

Sursa :