Psihologia culorilor: iată ce spune culoare ta preferată despre tine

Psihologia spune că, deși nu ne dăm seama, culorile noastre preferate dezvăluie multe lucruri despre personalitatea ta.

Deci, ce vorbesc culorile:

Albastru: Ești o persoană profundă, calmă și de încredere. Aidoma unui ocean puternic, dar adâncurile ascund mult mai multe. Ești extrem de sensibil și afectiv.

Roșu: Ești îndrăzneț, pozitiv și energic. Ai o fire spontană și jucăușă. Adori să fii în centrul atenției.

Galben: Ești curios de fire. Îți place tot ce e nou. Mereu ești în căutarea fericirii și a autocunoașterii. Îți place să întâmpini oamenii de fiecare dată cu un zâmbet cald.

Verde: Ești un om devotat și sincer. Te caracterizează stabilitatea și bunătatea. Ești apreciat pentru atitudinea ta justă și obiectivă.

Alb: Ești foarte atent și grijuliu de fire. Ai o personalitate pozitivă și ești un optimist convins. Radiezi lumină în orice circumstanțe.

Negru: Deții o profundă putere a voinței. Ești ambițios și plin de mister. Îți este greu să primești noi oameni în viața ta, dar odată primiţi, ții nespus de mult la ei.

Maro: Ești calm și concis. Cel mai important pentru tine este stabilitatea. Adori confortul. Ești timid, însă determinat. Muncești sincer și din greu, șu aștepți același lucru de la alții.

Roz: Ești o persoană iubitoare, bună și sentimentală. Mereu oferi mai mult decât primești. Copilul din tine trăiește la orice vârstă.

Mov: Ești unic și deosebit. Ai un temperament aprins și o latură artistică bine dezvoltată. Împlinirea spirituală joacă un rol foarte important in viața ta.

Argintiu: Îți place să meditezi și să te afli într-o reverie continuă. Privești lucrurile sub un unchi de vedere mai neobișnuit. Ții mult la relațiile interumane.

Auriu: Mereu vrei sa fii observat. Ai un spirit de lider. Ești sigur de propriile forțe și ai o carismă excepțională. Combini în sine un amalgam de calități uimitoare ce atrag oamenii din jur.

Sursa :