fb

Psihologia culorilor: ce spune culoare ta preferată despre tine

Psihologia spune că, deși nu ne dăm seama, culorile noastre preferate pot spune multe lucruri despre personalitatea ta.

Deci, ce vorbesc culorile:

Albastrul: Ești o persoană profundă, calmă și de încredere. Aidoma unui ocean pari puternic, dar adâncurile ascund mult mai multe. Ești extrem de sensibil și afectiv.

Roșul: Ești îndrăzneț, pozitiv și energic. Ai o fire spontană și jucăușă. Adori să fii în centrul atenției.

Verdele: Ești un om devotat și sincer. Te caracterizează stabilitatea și bunătatea. Ești apreciat pentru atitudinea ta justă și obiectivă.

Negrul: Deții o profundă putere a voinței. Ești ambițios și plin de mister. Îți este greu să primești noi oameni în viața ta, dar odată primiţi, ții nespus de mult la ei.

Albul: Ești foarte atent și grijuliu de fire. Ai o personalitate pozitivă și ești un optimist convins. Radiezi lumină în orice circumstanțe.

Maro-ul: Ești calm și concis. Cel mai important pentru tine este stabilitatea. Adori confortul. Ești timid, însă determinat. Muncești sincer și din greu, șu aștepți același lucru de la alții.

Galbenul: Ești curios de fire. Îți place tot ce e nou. Mereu ești în căutarea fericirii ș autocunoașterii. Îți place să întâmpini oamenii de fiecare dată cu un zâmbet cald.

Rozul: Ești o persoană iubitoare, bună și sentimentală. Mereu oferi mai kult decât primești. Copilul din tine trăiește la orice vârstă.

Movul: Ești unic și deosebit. Ai un temperament aprins și o latură artistică bine dezvoltată. Împlinirea spirituală joacă un rol foarte important in viața ta.

Argintiul: Îți place să meditezi și să te afli într-o reverie continuă. Privești lucrurile sub un unchi de vedere mai neobișnuit. Îți place să împarți din înțelepciunea ta cu alții

Advertisement

Ții mult la relațiile interumane. Oamenii sunt atrași de tine pentru că creezi în jurul tău o atmosfera binevoitoare.

Auriul: Mereu vrei sa fii observat. Ai un spirit de lider. Ești încrezut în propriile forțe și ai o carismă excepțională . Combini în sine un amalgam de calități uimitoare ce atrag oamenii din jur.

Source :

lifter.com