Profitori, draga mea, profitori… de aceștia trebuie să te ferești

Mulți bărbați te-au vrut frumoasă în viața lor și puțini te-au dorit așa cum ești în inima lor. Mulți au promis și puțini s-au ținut de cuvânt. Dacă ai aduna toate invitațiile în pat ale bărbaților, loc pentru iubiri adevărate nu ar mai rămâne. Asta e! În viață vei da de afemeiați și profitori, dar și de bărbați corecți, buni și responsabili. Și tu nu va trebui să-i ignori, că altfel nu-ți vei învăța lecția. Va trebui pur și simplu să știi să-i refuzi pe unii și să-i accepți pe alții.

Viața ta e o consecutivitate de alegeri, draga mea. Uneori alegi cu inima, alteori cu rațiunea și cel mai greu e să știi când să dai prioritate inimii și când rațiunii. Pentru că e mult prea greu să le combini pe ambele în dragoste. Trebuie însă, înainte de toate, să știi ce reprezinți tu. Întreabă-te: ce-ți dorești de la omul de lângă? Fericire? Susținere? Sau să te întrețină o perioadă… Apoi întreabă-te ce ești gata să oferi tu? Fericire? Susținere? Sau plăceri ascunse, drept răsplată pentru întreținere. Vezi bine, felul în care ești și ceea ce-ți dorești te reprezintă în dragoste.

Nu te lăsa influențată de cuceritori, care-și repetă cuvintele siropoase în fața fiecărei femei, sperând că una din ele va cădea în capcană. Nu te lăsa cucerită de afemeiați, care nu vor altceva decât să te aibă. Nu te lăsa sedusă de profitori. Ei sunt mulți și fiecare dintre ei va căuta să îți vrăjească mintea și inima cu ceva ce nu are preț. Tu ai caracter. Ai o inimă care poate iubi doar un bărbat corect. Ai visuri și cu siguranță acestea nu sunt despre ei, ci despre el, omul tău. Fii tu. Și iubește sincer.

Foto: hi5.com