Privește-te în oglindă şi vei vedea că eşti frumoasă. Începe o nouă zi extraordinară

Bună dimineața, suflet bun! Ştiu că eşti somnoroasă şi nu doreşti nicidecum să laşi patul cald. Nu doreşti la muncă. Dar hai, trezirea! Azi e o zi frumoasă. Nu contează de este soare sau e posomorât. E o zi minunată. Bucura-te de cafea, nu o servi cu supărare. Unii nu o au, nu sunt norocoşi la fel ca tine.

Privește-te în oglindă şi vei vedea că eşti frumoasă. Ieşind din casă lasă toate dilemele, supărările, dezamăgirile, durerile. Începe o nouă zi extraordinară. Munceşte cu plăcere, nu din obligație, astfel te vei simți împlinită şi fericită. Nu uita să iubeşti, să ierți. Trăieşte această zi ca o binecuvântare, nu ca un chin. Fii tu, cea simplă şi naturală!

Treci dincolo de toate mărunțișurile. Fii fericită cu ceea ce ai. Fii împlinită cu oamenii care te înconjoară. Regăsește-te în lucruri mici, dar pline cu sens. Nu lăsa grija și nepăsarea să te domine. Nu permite oricui să-ți intre în suflet. Nu fi indiferentă cu cei care au nevoie de ajutorul tău. Și niciodată. dar niciodată nu uita de visurile tale.

Cu drag, Mary!